• Dátum: 06.07.2020
  • Tip: Lazio Roma
  • Kurz: 1.41

Aloha...

V Talianskej lige stále ostávam. Ďalej proti sebe hrajú Lazio Rima proti Sassuolo. Toto je zase tip kedy by mal byť domáci jednozačne favorit a pochybujem že niekoho napadne podávať na hostí, keď proste je zjavné, že domáci vyhrajú..

Lazio Roma sa nachádza na druhej priečke, posledne odohrali otrasný zápas proti AC Milanu, v ktorom na domácej pode prehrali 0:3, čiže čísta katastrofa a nervy, ale tak čo už.. Ich bilancia nie je vobec zlá a proste AC dali asi iba energeťáky, alebo neviem.. bilanciu majú 21/5/4 s tým že ako druhý v lige nastrielali najviac gólov a majú 68 bodov, čiže stále tam určitá šanca je na titul..

Sassuolo nehrajú zle, teraz posledné zápasy sa mi páčili a nečudoval by som sa keby dajú aj dajaký ten gólik a potrápia trošku domácich, ale na výhru alebo remízu to nevidím. Laziop musia získavať body, ak chcú aspoň trošku napadnúť prvý Juventus, ktoré je pre nich najlepšie získavať v takýchto zápasov a do toho domovina, čiže žiadne stresy, cestovanie a kraviny... Vidím to na jednotku

Dovera 10/10

Tiket



Chat