• Dátum: 06.07.2020
  • Tip: Rublev
  • Kurz: 1.52


Thiems7, Tenis muži - dvojhra

Rublev Andrey - Struff Jan Lennard 1

V rámci Thiems7 som sa rozhodla zahrať si na Rubleva. Ten začal hrať parádny tenis a výrazne tenisovo narástol. V sezóne má bilanciu 19/4 a v rebríčku už poskočil na svoje maximum 14.miesto. Vyhral turnaje v Dohe a Adelaide, na Australian Open si zahral osemfinále. A vyzerá že ho nepribrzdila ani koronapauza lebo na toľko kritizovanom turnaji Djokoviča v Zadare vyhral všetky zápasy s Cilicom, Petrovicom aj A.Zverevom. Kvôli pozitívnemu Covid testu do finále s Djokovičom už nenastúpil lebo sa podujatie zrušilo.

Struffovi patrí pozícia č.34 v rebríčku, keď najvyššie bol o jedno miesto vyššie ešte. V sezóne však má bilanciu 10/6 a hral akurát jedno štvrťfinále a to bolo všetko. Po koronapauze hral jeden podnik v nemecku v rámci DTB German Pro Series. Hral tam však len s priemernými hráčmi kvalít futures. Porazil teda Sanchez Martineza, P.Hellera a J.Lenza. A čo bolo obrovksým prekvapením prehral s Rosenkranzom na ktorého bol kurz 6,35! Myslím že jeho forma a kvality na Rubleva stačiť nemôžu.

Vo vzájomných zápasoch vedie Struff 2:1, všetky zápasy sú však zo sezón 2016-2018 a odvtedy Rublev spravil obrovský progres a to hlavne v tejto sezóne. Ja tu jasne verím že stav dnes zrovná na 2:2.

Veľmi rada si tu zahrám určite na Rubleva.

Tiket



Chat