• Dátum: 05.07.2020
  • Tip: Molde
  • Kurz: 1.43

Aloha...

No prechádzam zase do prvej Nórskej ligy, ktorá sa mi teraz celkom zapáčila, lebo to tam ako tak vyhádza.. Ďalším zápasom je Haugesund proti Molde, ktorých už mám asi 3x na analýze a zatial podávajú celkom dobré výkony..

Molde hrajú tentoraz zase vonku, na vonkajšej pode a zahrajú si proti Haugesundu, ktorý sú momentálne na 10. priečke, čo nie je až také dobré ako Molde, ale predsa len je 7 kolo a bohvie ako sa to tam ešte vyvinie, čiže tip Výsledok zápasu bez remízy je ideálny. Molde sa momentálne nachádzajú na druhej priečke s bilanciou 5/1/0, takže zatial idú bez prehry a dúfam že to tak aj ostane. Nahrali 16 bodov a nastrielali 16 gólov, čo ich robí druhých najlepších strelcov z ligy, teda aspoň zatiaľ..

Haugesund sú, ako som už písal, na 10 priečke. Nahrali 8 bodov s bilanciou 2/2/2, takže z každého rošku trošku. V domácich zápasov to majú 1/1/1, čo už je celkom divné, ale tak aj také veci sa dejú. Posledne vyhrali proti startu tesne 1:0 na domácej pode, ale remízovali proti Kristiansundu, ktorý tiež nehrá zle, takže zase sme pri tej poistke zápasu bez remízy..

Za mna teda dovera 10/10

Tiket



Chat