• Dátum: 05.07.2020
  • Tip: Leeds
  • Kurz: 1.5

Aloha..

Pokračujem stále vo futbalovej vlne a zahrám si tentokrát trošku druhú Anglickú ligu, kde hrajú proti sebe domáci Leeds a Stoke..

V tomto zápase sa mi páči tip na domácich s kurzom 1,5. Leeds sa nachádzajú na parádnej prvej priečke so 78 bodmi a bilanciou.. nastrielali 63 gólov a inkasovali 34. Situácia je momentálne taká že pokiaľ chcú leeds isto postúpiť, tak ešte tých 5 kol sa budú musieť potrápiť a získať čo najviac bodov. Majú tam ešte ďalších adeptov, ako napr. Brenford, ktorý teraz veľmi pekne hrajú a pomaly ale isto sa približujú k Leedsu, čiže zápasy ako tieto, kde hrá prvý s 18., tak to musí len tak frčať a ešte k tomu na domácej pode..

No čo sa týka Stoku, tak to je hotovo. Nachádzajú sa na 18 priečke. Ich bilancia je 13/7/21, čo im robí 46 bodov.. Nastrielali 54 gólov, čo zase nie je až také strašné, keď to porovnáme s Leeds, ale aj tak to nestačí. Posledne vyhrali proti Barnsley 4:0 na domácej pojde, ale tak Barnsley to už je akože že úplne o ničom, tí nevedia ani kde je sever. Potom tam majú ale aj prehru proti Wiganu, ktorý je tesne nad nimi a dokonca aj proti Middlesbroughu, ktorý je pod nimi na 22 priečke. Čiže keď sa tak na to objektívne pozriem tak ten kurz je úplne perfektný na takýto zápas, kde by v podstate Leeds mali s velkou pravdepodobnosťou vyhrať..

Dovera 10/10 za klasický vklad.

Tiket



Chat