• Dátum: 05.07.2020
  • Tip: Manchester U.
  • Kurz: 1.35

Ahojte, ako ďalší zápas som zvolil duel z Premier League medzi Aston Villou a Manchestrom United

V zápase budem hrať výhru hostí. Toto je zápas 34. kola, kde je síce rozhodnuté o majstrovi, ale stále hráme o európske súťaže a udržanie sa v lige. A práve oba tímy hrajú o oboje. United sa snažia dosť do LM, Villa sa snaží udržať. Tak podme si predstaviť domácich :

Aston Villa - figuruje na 18. priečke s bilanciou : 7/6/19 + 36:60 so ziskom 27 bodov. Na 17. Watfrod (priečka mimo zóny zostupu) strácajú len bod. Inkasovali až 60 gólov, čo je po Norwichi (61) najhoršia defenzíva. Aston Villa navyše ťahá šnúru 9 zápasov bez výhry. Naposledy vyhrala 28.1 proti Leicestru - ale v pohári ! V lige naposledy proti Watfordu.

Manchester United - tím okolo OGS je v skvelej forme. Momentálne figurujú na 5. priečke s bilanciou : 15/10/8 + 56:33 so ziskom 55 bodov. V United sa rysuje fantastický tím, čo dokazuje trojica Rashford, Greenwod, Martial - ktorý v tejto sezóne nastrielali viac gólov, ako Liverpoolska trojica Salah-Mané-firmino ! ďalej United prebral k životu zimná posila Bruno Fernandes, ktorý sa fantasticky adaptoval na ligu a za svoje krátke pôsobenie dal 6 gólov a pripísal si 5 asistencií ! United neprehrali už 16 zápasov v rade ! V minulom kole sa stretli taktiež so zle hrajúcim Bournemouthom (19. priečka - o priečku nižšie ako Villa) a dali im 5 gólov !

Za mňa uričte dvojka, United má fantastickú formu a Villa má veľkú smolu, že na nich narazila práve v tejto fáze.

Tiket



Chat