• Dátum: 04.07.2020
  • Tip: BIG
  • Kurz: 2.94

Zdravim,

dneska sa pozriem na zapas, finale, respektive odvetu medzi Vitality a BIG Clan.
Pojde o suboj medzi dvoma timami s formou. Stretli sa pred dvoma dnami kde zvitazili vo velmi kvalitnom zapase Vitality 2-1. Prvu mapu vyhral BIG avsak nasledne nezvladli druhu a tretiu, avsak podali velmi kvalitny vykon a s prispenim stastia Vitality zapas otocili. V zapase boli len dve osobnosti a to Zywoo (najlepsi hrac planety podla HLTV) a Nemec hrajuci za BIG Syrson ktory predvadzal neskutocne veci s awpckom. V tomto zapase mi chybal support respektive nejake zlomove fragy od Tabsena a Tiziana (obaja BIG) ktori hrali podla mna pod svoje moznosti a vela klucovych situacii nezvladli.
Treba vsak povedat ze oba celky podali vykony hodny timov dovolim si povedat top3.
Klucova situacia ktora nastala v tomto zapase na mape Inferno (druha mapa), kde zywoo dal 4K za stavu 12-9. Na prvej mape (Mirage) BIG zahrali velmi dobre CT stranu a nasledne na tretej mape kopili chybu za chybou. Treba podotknut ze jednotlive timy maju velmi dobre zvladnutu CT aj T stranu preto casto krat v takychto zapasoch rozhoduju malickosti ako napriklad spravne "casovanie" a fungovanie ekonomiky od zaciatku zapasu alebo aj potrebne "stesticko".
V tomto finale pojde o BO5(tim musi vyhrat 3 mapy), pricom Vitality budu zacinat s vyhodou 1-0 na mapy, ale BIG budu mat moznost prveho picku, kde po dobre odohranej mape zo strany BIG moze byt stav 1-1 a opat sa moze hrat "od zaciatku".
BIG si dneska poradili s OG po 3 mapach, kde na poslednej mape zdemolovali OG na mape Mirage(kde porazili aj Vitality) 16-5.
Myslim ze BIG sa pripravili na Vitality uz v piatok, avsak nevyhrali a urcite motivacia bude na strane Nemcov o "revenge".
Pojde o dlhy zapas s dobrym cskom kde po tesnych vysledkoch na mapach vyhra BIG (3-2).
Kurz 2,94 sa oplati skusit.

GL


Tiket



Chat