• Dátum: 04.07.2020
  • Tip: Ne
  • Kurz: 1.46

Tí čo sledujú moje analýzy nebudú týmto tipom prekvapení pretože som ho skúšal už viackrát. Skúšam ho v zápasoch v ktorých neočakávam gólové prestrelky a taký očakávam aj v dueli medzi Laziom Rím a AC Milan. Aktuálne sú kurzy na over a under 2,5 takmer rovnaké takže sa dá povedať, že bookmakri očakávajú približne túto hranicu gólov.

Ja by som to tak ružovo nevidel z dvoch dôvodov. Tým prvým je absencia dvoch najlepších strelcov Lazia v tejto sezóne, 29-gólový Immobile aj 8-gólový Caicedo sú totiž pre tento zápas vďaka kartovému trestu mimo. Tým druhým sú vzájomné zápasy týchto tímov. V tom poslednom síce Lazio vyhralo 2-1 na pôde AC, ale predtým sme videli 6 zápasov v ktorých padlo veľmi málo gólov. Raz padli dva góly, dvakrát jeden a dokonca až trikrát sa zrodila bezgólová remíza.

Tento druh stávky je často o náhode keďže môže byť prehrávajúci aj pri výsledku 1-0 a naopak môže byť výherný aj pri výsledku 3-3, ale mne sedliacka logika hovorí, že čím menej gólov padne tým väčšia šanca na to aby sa niektorí zo strelcov presadil makovicou.

Tiket



Chat