• Dátum: 04.07.2020
  • Tip: Bursaspor
  • Kurz: 1.4

Aloha...

Na zajtra si zahrám druhú Tureckú ligu 1. Lig, kde sa hrá 32 kolo a zahrajú si proti sebe Bursaspor na domácej pôde a Altinordu..

Vzhľadom k tomu že sa hrá 32 kolo a druhá Turecká liga sa hrá na 34 kôl, tak týmy ktoré potrebujú body musia zabrať.. medzi ne patrí aj domáci Bursaspor, ktorý sa nachádza na 4. priečke s 52 bodmi. V prípade výhry sa môže ich stav určite zlepšiť a môžu sa dostať na vyššie priečky, čo by im zaistilo možno aj rovno postup do prvej Tureckej ligy, samozrejme za priaznivých podmienok, tak či tak sa ale musia snažiť, pretože to nie je jediný scenár vzhľadom k tomu že rozdiel medzi súpermi v tabulke je tak max 3 body, čiže situácia je tam ešte veľmi otvorená a ak by zahodili tento zápas, tak by určite o vela prišli. Ich momentálna bilancia je 16/7/8. Nachádzajú sa, ako som už písal, na štvrtej priečke s 54 bodmi..

Ich súper Altinordu, je slabší celok ligy. Nachádzajú sa na 14 priečke, od zostupovej priečky ich delí 9 bodov, čiže sa už nemajú čoho obávať a v lige by mali ďalej zotrvať. Ich bilancia je 7/12/12, takže už podla toho je vidno že proste oproti domácim to je slabotka. Nastrielali 33 gólov a získali 33 bodov..

Tento zápas beriem za úplnú tutovku, pretože domáci potrebujú určite vyhrať a Altinordu sa môžu tak snažiť. Vzhladom na rozdiel vo forme klubov, mám ešte lepší pocit z domácich a kurz 1.4 by bola škoda zahodiť.. Dôvera 10/10

Tiket



Chat