• Dátum: 03.07.2020
  • Tip: Ings Danny
  • Kurz: 6

V anglickej premier league som sa rozhodol pre tip na najlepšieho strelca súťaže. Danny Ings !
Dannyho Ingsa počas pôsobenia v Liverpoole sužovali mnohé zranenia. Tie ovplyvnili, že v konkurencii svetových útočníkov nemohol rozvinúť svoj nepochybný talent.

Po doliečení zranení a prestupe do Southamptonu jeho v prvej sezóne nastrielal 7 gólov. V súčastnej sezóne v 32 zápasoch v tíme svätcov je hlavným ťahúňom mužstva a hlavne jeho zásluhou 18 strelených gólov je tím prakticky zachránený.

Do konca súťaže ostáva Sotonu odohrať ešte 6 zápasov. City, Everton, United, Brighton, Bournemouth a Shefield.

Ale prečo tip na tohto strelca? Celý tím Southamptonu pod vedením Hassenhuttla ťaží zo streleckých kvalít Ingsa a prakticky góly striela iba on.

Momentálne sa v tabuľke strelcov nachádza za 19 gólovým Vardym z Leicestru ktorý je bez momentálne bez formy. V 12 posledných zápasoch v ktorých nastúpil strelil žalostné 2 góly a Aubameyangom, ktorý síce naposledy 2 krát skóroval, ale to bolo do siete posledného Norwichu.
V 5-tich predošlých zápasoch však nestrelil ani gól pričom iba v jednom prípade hral kratšie ako 90minút.

Danny Ings na tretej priečke stráca na lídrov jediný gól.

Za ním nasleduje Salah z Liverpoolu, ktorý bude v zápasoch do knca sezóny často rotovaný a neočakáva sa že by strieľal góly pravidelne.

Aguero je prakticky za zenitom a Mané bude rotovať s Origim, prípadne Minaminom podobne ako Salah.

Kurz 7 na Ingsa beriem vzhľadom na to, že na lídrov stráca jedniný gól. Lopta je guľatá a konečne by sa aj premier league mohla dočkať najlepšieho strelca mimo tímov top 6.

Veľa šťastia.

Tiket



Chat