• Dátum: 03.07.2020
  • Tip: Chelsea
  • Kurz: 1.48

V anglickej Premier League je jasný majstrovský titul pre Liverpool aj druhé miesto pre Manchester City, ale o zvyšné dve miestenky do budúcoročnej Ligy majstrov bude ešte veľká bitka. Medzi tretím Leicesterom a šiestym Wolverhamptonom je rozdiel len tri body.

Chelsea sa aktuálne nachádza na štvrtom mieste, ktoré by znamenalo poslednú miestenku do LM. Na duo United-Wolves majú aktuálne dva body k dobru. Po koronapauze začali výhrou 2-1 na pôde Aston Villy, pokračovali domácou výhrou 2-1 s Manchestrom City a vyhrali aj vo štvrtfinále FA Cupu na pôde Leicestru 1-0. Prvé zaváhanie prišlo v poslednom zápase keď prehrali na pôde o záchranu bojujúceho West Hamu 3-2.

Wattford je namočený v boji o záchranu až po krk. Momentálne držia poslednú nezostupovú pozíciu s jednobodovým náskokom na dvojicu Bournemouth-A.Villa. Po koronapauze odohrali tri duely. Začali dobrým výsledkom keď remizovali 1-1 doma s Leicesterom, potom však prišli dve prehry, najprv 1-0 v Burnley a potom 3-1 doma so Southamptonom.

Od postupu Watfordu do ligy sa odohralo 9 vzájomných zápasov a bilancia z pohľadu Chelsea je 6-2-1. Vyhrala aj posledný vzájomný zápas na pôde Watfordu po výsledku 2-1 a góloch Abrahama a Pulisica.

Chelsea má bilanciu na domácom ihrisku 8-3-5 čo nie je nič extra aj vzhľadom na to, že navlas rovnakú bilanciu majú aj na ihriskách súperov. Watford je s bilanciou 2-4-10 tretím najhorším tímom na ihriskách súperov a ja neočakávam, že by si ju mali vylepšiť zrovna na ihrisku kvalitnejšej, v lepšej forme hrajúcej aj motivovanej Chelsea.

Tiket



Chat