• Dátum: 03.07.2020
  • Tip: Vondroušová
  • Kurz: 1.38


O pohár priateľstva, Tenis ženy - dvojhra

Schmiedlová Anna Karolína - Vondroušová Markéta 2

V rámci O pohár priateľstva som sa rozhodla zahrať na Markétu. Tá je predsa len hráčka vyšších kvalít ako jej súperka. Vidieť to už aj na rebríčku kde Markéta je na pozícii 18. Markéta sa dávala dokopy po operácii a na začiatku roka už stihla odohrať nejaké zápasy a na kurte sa cítila dobre, bilanciu má zatiaľ 6/7 ale tie súperky boli náročné čo aj prehrala s nimi. Po koronapauze poraazila L.Fruhvirtovu, Krejčíkovú a posledný zápas Kviovú. Prehrala so Strýcovou a Alexandrovou. Jej výkony sa však zlepšujú zápas od zápasu a posledný teda porazila Kvitovú jasne 6:4 6:1.

Schmiedlová sa už pár sezón hľadá a nehrá najlepšie. Aj v minulej sezóne bilancia len 13/15 a tento rok 8/7. Po koronapauze hrala Bratislava Open kde porazila jasne no name hráčky Kadleckovu aa Zelničkovú. Potom však schytala poriadny náklep od Benčič 1:6 0:6. Tiež pred koronapauzou prehrala s Bouzkovou, Zarazua, Potapova, Bencic, Stojaanovic a Kostyuk.

Dnes verím Markéte v pre mňa solídnom kurze a veľmi rada si ju dávam na môj tiket. Je to 100% lepšia hráčka a kvalita sa na kurte musí ukázať.

Tiket



Chat