• Dátum: 03.07.2020
  • Tip: D. Streda a Více než 1.5
  • Kurz: 2

V predposlednom kole našej najvyššej futbalovej ligy som si vybral zápas medzi Dunajskou stredou a Žilinou, kde DAC bojuje ešte o druhú priečku v lige. Síce to nie je nejaká výhoda do budúcna, oba tímy hrajú európsky pohár, ale predsa len ide o prestíž, na ktorej si v Dunajskej Strede veľmi zakladajú. V neposlednom rade ide aj o divákov, ktorí na prvý zápas po uvoľnení prišli hladní po futbale a vytvorili super kulisu proti Slovanu. Ja si myslím že domáci pôjdu do tohoto zápasu na plno.

Po zmene trénera, ktorá bola iba otázkou času (nakoľko Portugalčan bol veľký prešľap mimo) vidíme ihneď zmenu herného štýlu, sebavedomie a ich hra je zase naspäť. V poslednom zápase proti Slovanu to bol otvorený zápas. Síce Slovan vyhral 1:3, ale to je krutý výsledok pre DAC, keďže za stavu 1:1 to bol veľmi otvorený zápas. Kto vie zahrať otvorenú partiu so Slovanom, musí mať určitú kvalitu v hernom štýle a v hráčoch. Proste DAC získal svoju silu naspäť a to hlavne pred domácimi priaznivcami.

Uvidíme ako bude vplývať zhustený program pre DAC, nakoľko len nedávno hrali aj pohárové stretnutia, teraz si preložili ťažký zápas proti Slovanu na stred týždňa, aby mohli prísť priaznivci vo väčšom počte (uvoľňovacie opatrenia vlády SR) a teraz v sobotu po pár dňoch odohrajú zápas o druhé miesto v lige. Verím že majú natrénované, ale mladíci zo Žiliny by im mohli znepríjemniť hru svojou dravosťou a dobiedzaním, čo by im mohlo narobiť nemalé problémy.

Do tejto kulisy pricestujú mladučkí Žilinskí chalani, ťažko povedať ako sa vysporiadajú s takou atmosférou, predsa len sú mladí a toto si s Vami zahrá peknú hru na emóciu. Ťažko povedať či to zvládnu, ale na druhej strane to môže vystreliť aj na brutálne vyhecovanie a podanie životného výkonu, ale očakávam skôr nejaké chyby z ich strany, ale taktiež nejaký gól. Smerom dopredu sú chalani veľmi šikovní, v zadu je to horšie, ale toto je daný aspekt mladého neskúseného tímu v prvej lige.

Tipsport ma prekvapil solídnym kurom, ktorý podľa mňa dropne. Kurz 2,0 v dvoj tipom na výhru DAC a že padnú aspoň 2 góly mi príde hodnotný a ja si ho skúsim zahrať. Fér kurz vidím niekde na úrovni 1,80. Veľa šťastia.

Tiket



Chat