• Dátum: 03.07.2020
  • Tip: Vestmannaey
  • Kurz: 1.4

Aloha...

Dnes začínam futbalom.. zahrajú si proti sebe v druhej Islandskej lige Vestmannaeyjar proti Vikingur Olafsik. Na domácej pôde hrá Vestmannaeyjar, čo je ich druhý zápas v domácom prostredí. Olafsík si zase naopak zahrajú prvý zápas vo vonkajšom prostredí, samozrejme bez divákov..

Liga pred nedávnom začala, hrá sa momentálne tretie kolo a Vestmannaeyjar sa nachádza na 4. priečke po dvoch výhrach proti Afturelding 1:2 a Magni 2:0.. nastrielali zatiaľ teda 4 góly a dostali jeden vonku. Keď sa pozrieme do minule sezóny, tak Vestmannaeyjar je tým ktorý vypadol zrovna do druhej ligy, takže minulú sezónu nemali nejak extra výkon, ale tak sú o úroveň nižšie, takže myslím že zápas skončí jednotkou..

Čo sa týka Olafsvík, tak minulu sezóny skončili na 4 priečke, tesne nad Keflavik a Akureyri, ktorí mali taký istý konečný bodový stav 39 bodov. Ich bilancia bola 9/7/6 a nastrielali 28 gólov.. momentálna sa nachadzajú na 7. priečke po výhre proti Vestri a prehre proti Keflavik.. ich gólové skore je 2:4..

V tomto zápase si myslím že by mal vyhrať Vestmannaeyjar + domáce prostredie, dôvera 10/10 za klasicku taxu

Tiket



Chat