• Dátum: 02.07.2020
  • Tip: Atl. Madrid
  • Kurz: 1.31

V piatkovej predohrávke 34. kola španielskej La Ligy si zahrám výhru favorizované Atletica Madrid v jeho domácom dueli s Mallorcou.

Atletico sa aktuálne nachádza v tabuľke na treťom mieste. Boj o majstrovský titul sa ho už netýka a tak je prioritou zisk miestenky do budúcej sezóny LM. Na piaty Villareal majú aktuálne 5- bodový náskok a tak ho môžu natiahnuť na 8 bodový. Hosťujúci nováčik z Mallorcy má úplne iné starosti. V tabuľke sú aktuálne na 18. zostupovom mieste a na nezostupujúcu Celtu Vigo aktuálne strácajú 5 bodov.

Atletico po koronapauze začalo remízou na pôde silného Bilbaa. Nasledovali štyri výherné zápasy(Osasuna, Valladolid, Levante, Alaves) a v poslednom kole uhrali remízu na pôde Barcelony. Mallorce po koronapauze uhrala v 6 dueloch len 4 body za remízu s Leganes a výhru nad Celtou Vigo, ale tu treba poznamenať že mala dosť ťažký los keď hrala s Barcelonou, Realom či Villarealom.

Vzájomné zápasy sú dosť staré a tak spomeniem len jesennú výhru Atletica 2-0 na Mallorce po góloch Diega Costu a Joaa Felixa. Atletico má doma veľmi peknú bilanciu 10-5-1. Mallorca je s bilanciou 1-2-13 a skóre 13:36 najhorším tímom ligy na ihriskách súperov.

V tomto zápase hrá všetko(kvalita, forma, domáce prostredie) pre Atletico Madrid a tak nielen ja, ale aj celý futbalový svet očakáva výhru domáceho tímu.

Tiket



Chat