• Dátum: 02.07.2020
  • Tip: Real Madrid
  • Kurz: 1.45

Real som si zahral v nedeľnom zápase na pôde Espanyolu Barcelona a zahrám si ho aj dnes v dueli s mestským rivalom s Getafe.

Real je aktuálne na prvom mieste tabuľky s jednobodovým náskokom pred Barcelonou, ale tento zápas má oproti rivalovi k dobru takže môže natiahnuť svoj náskok na štyri body čo by bola 5 kôl pred koncom súťaže veľmi dobrá pozícia. Getafe je na tom tabuľkovo na svoje pomery veľmi dobre. Aktuálne drží 6. miesto, ktoré by znamenalo miestenku do Európskej ligy. Na štvrté miesto znamenajúce LM majú stratu 5 bodov a na siedme Bilbao náskok štyroch bodov.

Real sa javí po koronapauze vo veľmi dobrej forme keď dokázal vyhrať všetkých 5 zápasov a to hral s Valenciou a na pôde San Sebastianu s veľmi nepríjemnými súpermi. Getafe začalo prehrou 2-1 na pôde Granady, potom nasledovali tri remízy s tímami zo spodnej časti tabuľky(Espanyol, Eibar, Valladolid) a v poslednom dueli zdolali doma San Sebastian.

Real má samozrejme lepší hráčsky káder a aj jeho šírku. Chýbať by mu mali len Nacho a Hazard. O tom, že je po všetkých stránkach lepším tímom ako Getafe jasne svedčia aj vzájomné zápasy. Z posledných 10 vzájomných zápasov vyhral Real 9-krát a raz sa zrodila bezgólová remíza.

Ja očakávam, že sa Real v tomto zápase troška potrápi, ale verím, že jeho hráči nakoniec mestského rivala zdolajú a dostanú sa tak v boji o majstrovský titul do veľmi dobrej pozície.

Tiket



Chat