• Dátum: 02.07.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 2.8

Real Sociedad San Sebastian po reštarte súťaže ešte nevyhral a na pohárovú Európu má stratu päť bodov. Proti poslednému Espanyolu by sa mohol chytiť. Barcelonský tím stráca šesť kôl pred koncom už desať bodov na nezostupové priečky a ťažko môže pomýšľať na záchranu. Doma síce bude ešte hrať s manšaftmi namočenými do boja o záchranu, ale vonku ho čaká po Sebastiane aj Barčelóna a Valencia.

Z manšaftu favorita sa mi pozdáva kurz na 20-ročného útočníka Alexandra Isaka, ktorý je efektívny zakončovateľ. Švédsky reprezentant začínal už ako tínedžer hrať prvú ligu v rodnom Štokholme za AIK, cez holanský Tilburg sa dostal do Španielska.

V prvých ligách odohral doteraz 72 stretnutí a vsietil 30 gólov, na jeden potreboval hrať v priemere 140 minút.

La Liga je kvalitnejšia súťaž ako predchádzajúce, ale ani tu sa nestratil, proti prvoligových španielskym tímom odohral v tejto sezóne (vrátane pohára) 35 zápasov a nastrieľal 12 gólov, na jeden potreboval hrať priemerne iba 125 minút. V základnej zostave bol v 14 zápasoch a v 6 z nich aj skóroval.

Trafil sa aj v oboch víťazných stretnutiach proti Espanyolu, v lige aj v Copa del Rey.

Nezvykne dohrávať zápasy, ale pri jeho úspešnosti by stačilo aj 70 minút hry, aby sa oplatil vsadiť. Mohol by sa proti hrateľnému súperovi opäť presadiť.

Tiket



Chat