• Dátum: 01.07.2020
  • Tip: Bremen
  • Kurz: 1.54

Aloha...

Zajtra sa nám hrá Play - Off o zostup do druhej Nemeckej ligy. Stretnú sa proti sebe Bremen a Heidenheim. V tomto zápase sú pre mňa určite favoritom domáce brémy, ktoré si myslím že by malo vyhrať..

Hrá sa teda prvý zápas tejto tabulky a keď sa pozrieme s5 do hlavnej časti, tak Bremen skončili na 16. priečke teda s celkovou bilanciou 8/7/19, čo im spravilo 31 bodov. Nastrielali celkovo 42 gólov, čo samozrejme oproti súperom z ligy je celé zle, ale pri tomto zápase si myslím že Brémy budu favoritom.. Posledne sa im podarilo vyhrať napríklad aj proti Kolínu a to parádnym stavom 6:1, práve na domácej pode, potom aj proti Bayernu hrali veľmi dobre, kde síce prehrali ale tesne 0:1...

Čo sa týka Heidenheimu, tak samozrejme skončil na tretej priečke s bilanciou 15/10/9, nastrielali 45 gólov a v hlavnej časti skončili s 55 bodmi. Akože formu na druhú ligu nemali zlú, ale myslím si že na Brémy to v tomto prvom zápase stačiť nebude.. Dovodom je aj ďalší fakt, že Heidenheim nehrajú vonkajšie zápasy moc dobre. Nevedia vyhrať proti slabším súperom z tabulky a z 10 zápasov vyhrali len 3 vonku, aj to proti súperom čo ledva dovidia na stred tabulky..

Dovera 10/10 s dobrým kurzom 1.54.

Tiket



Chat