• Dátum: 01.07.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 1.6

Arsenal privíta Norwich, pravdepodobne tipom nikoho neprekvapím, ale v tomto zápase volím stávku na gól PEA.

Arsenal sa nachádza na 10.mieste za zisk 43 bodov a sezónu prakticky len dohráva. Mikel Arteta sa ale snaží tímu vštepiť nejakú ideu v ktorej by mal jeho tím aj budúcu sezónu pokračovať.

Norwich je posledný so ziskom 21 bodov, a na predposledný tím v záchrane stráca 6 bodov. Aj keď tu je stále možnosť záchrany, pri posledných a pravidelných stratách, Norwich pravdepodobne Premier League opustí. Tím je plný šikovných a kvalitných hráčov na záchranu v PL, ale celkovo sa im nedarí a pravdepodobne to hráči už aj majú v hlavách a boj o zotrvanie možno psychicky sčasti zdali.

Prvý zápas senzačne Norwich remizoval 2:2. Oba góly hostí dal PEA.

Pierre-Emerick Aubameyang je najlepší strelec Arsenalu a dá sa povedať, že na jeho výkonoch padá a rastú výkony Arsenalu. Túto sezónu má v PL 17 gólov, a aj napriek hroznej forme tímu, bojuje o korunu krála strelcov.

Posledných 6 súťažných zápasov ale gól nedal! PEA čaká na STÝ gól a niekedy podobné mílniky pre top strelcov sú troška zvadzujúce.

Teraz ale má ideálnu príležitosť. Proti najhoršiemu tímu v lige, ktorý potrebuje získavať tri body a na remízy hrať sa mu neoplatí. PEA posledný zápas v FA Cupe oddychoval a preto by mal byť plne k dispozícii. Navyše boj o korunu krála strelcov aj napriek stratenej sezóne je veľká motivácia. PEA gólové suchoty v tomto zápase preruší. 10/10

Tiket



Chat