• Dátum: 01.07.2020
  • Tip: Muchová
  • Kurz: 1.44


Tipsport Elite Trophy, Tenis ženy - dvojhra

Krejčíková Barbora - Muchová Karolína 2

Tu som sa rozhodla zahrať na Muchovú. Tá spravila v poslednej sezóne obrovský pokrok vo výkonnosti a toto všetko ju vynieslo do TOP30. V rebríčku jej patrí 26.miesto a maximum má miesto č.21. Tento rok má bilanciu 7/6 a na antuke 1/1 kde hrala po koronapauze zatiaľ víťazné zápasy s Kr.Plíškovou, Siniakovou a Strýcovou. Prehrala s Martincovou, kde však v tomto zápase bola aj zdravotne mierne handicapovaná. Predtým hrala aj vo finále O pohár prezidenta ČTS, kde sa dostala cez Kr.Plíškovú a Strýcovú a nestačila až na Kvitovú. Aktuálne hrá teda v pomerne dobrej forme.

Krejčíková je v rebríčku až 115. a maximum má 112.miesto a je to teda jasne horšia hráčka z tejto dvojice. Tento rok drží bilanciu 14/6, ale výsledky Muchovej nedosahuje. Je to aj tým že po Koronapauze prehrala s Vondroušovou a potom už hrala len s veľmi slabými súperkami snáď až na finále v turnaji Macha Lake Open kde porazila Siniakovú. Veď porazila len Miklovú, Tomanovu, Bejlekovu, B.Fruhvirtovu, Markovú, Malečkovú.

Vo vzájomných dueloch je to 2:1 pre Krejčíkovú ktorá však vyhrala ešte v rokoch 2013 a 2014, odvtedy však zaznamenala Muchová obrovský progres a v roku 2018 už vyhrala Muchová 6:4 6:3. Dnes sa bilancia vzájomných zápasov podľa mňa vyrovná na 2:2.

Ja dnes veľmi ochotne a rada a idem do tipu na Muchovú.

Tiket



Chat