• Dátum: 30.06.2020
  • Tip: Nitra
  • Kurz: 2.25

Zdraví vás Pepi Bican :)

Nitra-Pohronie:Výsledok zápasu Nitra@ 2,25

Do konca slovenskej ligy nám zostávajú 2 zápasy a v skupine o udržanie je to opäť nesmierne vyrovnané, preto Nitra nenechala nič na náhodu a dohodla sa na zmluve s Ivanom Galádom. Pýtate sa prečo nenechala nič na náhodu? Tak ja vám to v nasledujúcich riadkoch vysvetlím.

Nitra angažuje Galáda už štvrtýkrát od jeho trénerského pôsobenia a v pondelok už viedol prvý tréning. Ako je o tomto trénerovi známe má množstvo kontaktov v kluboch ale aj vo výbore a vie v nich poťahať za nitky. Tak napríklad jeho minuloročné pôsobenie v AS Trenčín kedy tak isto prišiel 2 kolá pred koncom súťaže a spravil zázračnú záchranu. Trenčín neoprávnene kopal v týchto dvoch zápasoch 4 penalty a nakoniec sa dostal do baráže kde tak isto rozhodcovia odpálkovali jeho súpera FK Poprad. Možno si pamätáte ako vtedy ešte aktívny hráč Popradu Stanislav Šesták komentoval celé toto dianie a následne ukončil kariéru. Ivan Galád sa po sezóne následne stiahol a nepokračoval v trénovaní futbalistov AS Trenčín, a teraz ho tu máme opäť a opäť 2 kolá pred koncom. Takto nejak to chodí v našej lige, ak sa chceš zachrániť angažuj Galáda.

Zhrnutie:Návrat Galáda 2 kolá pred koncom súťaže do jeho milovanej Nitričky ktorá má opäť problémy so záchranou, to môže značiť iba jedno :)

Priatelia niečo nemôžeme ovplyvniť ale môžme sa prispôsobiť a využiť to aspoň trošku vo svoj prospech a prilepšiť si.

S pozdravom Pepi.

Tiket



Chat