• Dátum: 30.06.2020
  • Tip: Arsenal
  • Kurz: 1.46

V 32. kole anglickej Premier League si zahrám výhru domáceho Arsenal v jeho súboji s Norwichom.

Arsenal má každoročne vysoké ambície, ale zdá sa, že to nevyjde na nejaký výraznejší úspech aspoň čo sa týka ligovej súťaže ani tento rok. Aktuálne sú v tabuľke až na 10. mieste s čím určite nemôžu byť spokojní. Na šiesty United však strácajú len 6 bodov a tak stále majú o čo hrať. Po koronapauze začali hladkou prehrou 3-0 na pôde Manchestru City. Nasledovala prehra 2-1 v Brightone, tento zápas som pozeral do vedúceho gólu Arsenalu a nechápem ako mohli prehrať pretože boli lepším tímom. Potom už nasledovali výhry, najprv ligová 2-0 na pôde Southamptonu a potom pohárová 2-1 na ihrisku Sheffieldu United.

Norwich je nováčik ligovej súťaže a tak bolo už pred sezónou jasné, že ich primárnym cieľom bude záchrana ligovej miestenky. Zatiaľ to tak však tak nevyzerá, sú na poslednom 20. mieste s 6 bodovou stratou na momentálne posledný zachraňujúci sa West Ham. Po koronapauze odohrali tri zápasy. Najprv prehrali v lige doma so Southamptonom 0-3 a Evertonom 0-1 a následne v predĺžení prehrali 1-2 v rámci FA Cupu proti Manchestru United.

Písal som už vo viacerých analýzach, že Arsenal je veľmi dobrý v domácom prostredí, ale často si sezónu kazia výsledkami na ihriskách súperov. Túto sezónu to majú 7-5-3 čo je napriek slušnej bilancii jedna z najhorších sezón za posledné roky. To Norwich je na tom na ihriskách súperov dosť biedne, s bilanciou 1-3-11 a skóre 6:26 sú najhorším tímom ligy.

Tímová produktivita :
Arsenal : Aubameyang(17g), Lacazette(7g+3a), Pepé(5g+6a), Saka(4a), Martinelli(3g)
Norwich: Puuki(11g+3a), Cantwell(6g+2a),Buendia(7a) - okrem tejto trojice nemá nikto viac ako "2 kanadské body"

Arsenal v tejto sezóne určite nepredvádza nejaké super výkony, ale hrá doma proti najhoršiemu tímu ligy, ktorý navyše prehráva jeden zápas za druhým. V kurze 1,46 si skúsim zahrať výhru kanonierov vo vyšše dôvere.

Tiket



Chat