• Dátum: 29.06.2020
  • Tip: Ano
  • Kurz: 1.6

Peňáz Matěj - Čepo Vlastislav

V sobotu nas čaká vyvrcholenie pyramíd v oktagone v každej váhovej kategórii a ja som si vybral pre mna najväčšiu tutovku a to že tento zápas skonči KO alebo TKO.

Tento tip som mal pripraveny uz pred tym ako sa Peňáz vyjadril na Čepa že používa nepovolené latky a z toho ma vyhádzaný chrbát, Čepa to naštvalo a nazval Peňáza falošným a odkázal mu že si to u neho posral a ma sa v sobotu na čo tešiť, takže uvidime vyhrotený zapas v ktorom bude vela emócii a samozrejme sa bojuje o titul Undergroundu v 90kg a 8000e .

Peňáz možno úmyselne chce Čepa vyprovokovať do prestrelky a počkať si na jeho chybu, no berem do úvahy aj to že Peňáz bol posadený v druhom kole pyramídy na riť od mladého a neskúseného bojovníka takže ta brada nevydrží zas tak vela ale samozrejme Peňáz je famózny postojar a stál už proti tym najlepším a to v organizácii Glory kde to ma zatial 3-1.

Obidvaja bojovníci su velmi tvrdý a to nam ukázali aj v poslednych zápasoch kde Peňáz si až prekvapivo lachko poradil s Klaudou a naopak Čepo vyradil svojho teamoveho kolegu a hviezdu Oktagonu Piráta.

Ani jeden z tychto bojovníkov mi nepríde že by sa bál prestrelky a vyvaroval sa jej, určite k tomu pridá aj trashtalk pred zápasom a preto tipujem že zápas bude ukončený tvrdým KO/TKO

Vela šťastia ;)

Tiket



Chat