• Dátum: 26.06.2020
  • Tip: Fnatic
  • Kurz: 1.68

Toto som si dal vcera za 1.74, kurz sice trocha klesol ale za 1.68 by som si to zahral este tiez.
Clash of trash. Dva timy, ktore stratili formu, no myslim si, ze Fnatic by mal tento zapas vyhrat vdaka kvalitnejsej palebnej sile. Oba timy to stalo miesto v rebricku, kedy sa prepadli na z 2. na 6mieste u Fnatic a MS zaznamenali este vyraznejsi prepad z 5. na 12. miesto.

Stavka ide hlavne proti timu Mousesports, pretoze ti stratili absolutne formu a firepower. ChrisJ s Karriganom hraju posledne tyzdne velmi zle a ich rating pod hodnotou 0.90 - to je velmi slabe. Mousesports to pocitilo na vysledkoch a od ESL : RtR ide ich hra dole vodou. Uz tam skoncili na 13.tom mieste, ked sa im nepodarilo postupit zo skupiny a poprehravali tam s timami ako North, Movistar Riders, GODSENT a pod. Na dalsom turnaji - DH prehrali vsetky 3 zapasy v skupine s BIG, Complexity a Mad Lions (okej BIG su momentalne velmi silny tim, ale prehrat s ostatnimi stylom, ze neuhrali ani 10 kol, to je velka bieda). Dalsi turnaj Blast Showdown a opet trapenka - vyhrali iba nad Dignitas a oslabenym Astralisom, inak opat prehry. Mousesports momentalne nemaju potrebnu palebnu silu. Hraju v podstate iba v trojici a to nestaci. Ked sa pozrieme na statistiky ChrisJ a Karrigan sa len malokedy dostanu nad rating 1.00 , takze to nie je len nejaka kratkodoba zalezitost. V niektorych zapasoch mali rating iba 0.60 a neocakavam, ze sa chytia zrovna proti Fnatic.

Fnatic ma H2H s MS v roku 2020 3-0 na zapasy a 6-2 na mapky. Momentalne tiez neovplyvaju nejakou extra formou. No ich vysledky su urcite lepsie ako MS. Na summit museli hrat kvalifikaciu cez ktoru presli s 3 vyhrami a 1 prehrou - sice timy nemali nijak velku kvalitu, ale to nema ani dnesne Mousesports. Fnatic si drzi rating hracov aspon nad hodnotou 1.00, okrem Goldena, ktory ako IGL mierne zaostava. No stale je to podla mna lepsi hraco ako spominany Karrigan alebo ChrisJ momentalne. Predtym Fnatic zaknihoval striedave vysledky, tiez to nie je to prave orechove a prehry s timami ako Team Spirit, ML urcite nie su nejak extra dobrou vizitkou. Kazdopadne na vsetkych vacsich turnajoch v poslednej dobe mal Fnatic lepsie vysledky a bral vyssie umiestnenia.

Draft : Fnatic ma vyhodu toho, ze MS su mega slaby na OP a INF oproti tomu Fnatic zase zaostava na NUKE a D2. Bany v prvom kole: Fnatic Vertigo, Mousesports Inferno / Overpass. Picky: Fnatic - Inferno / Overpass, Mousesports Nuke/D2. Decider bude potom Train/Mirage.

Najradsej by som si zahral tip, ze uvidime 3 mapy, nakolko si myslim, ze kazdy tim tu svoju uhra. Toto sa tu vsak neda podat a preto budem dufat, ze Fnatic potvrdia momentalne o trocha lepsiu formu a vyraznejsiu palebnu silu v decideri. Moj tip je 2:1 Fnatic. GL

Tiket



Chat