• Dátum: 25.06.2020
  • Tip: 2:0
  • Kurz: 1.7

V tomto zapase je podla mna velky vykonovy rozdiel

x6tence su vlastne byvale Copenhagen flames, ale bez svojho najlepsieho hraca Farliga, ktory tim opustil a presiel do Godsentu. Do timu prisiel HECTOz co nie je uplne slaby hrac, no kvality Farliga nedosahuje a preto stratili hlavne na AWP pozicii. Bude to ich vlastne prvy zapas pod novou organizaciou, takze hodnotit zapasy x6tence nema vyznam, preto sa teda treba pozriet na zapasy Copenhagen flames. A hned si mozeme vsimnut uroven superov, s ktorymi sa tento tim stretaval. V podstate okrem ESL : RtR tim hrava Home sweet turnaje iba s timami druheho a tretieho sledu ako su Gambit Y., Forze, Sprout, Kova a pod. a ani s nimi nedokaze pravidelne vyhravat a to tieto timy su tak 2 urovne pod ich dnesnym superom.
Lepsich superov mali iba na ESL : RtR , kde dokazali vyhrat iba 2 zapasy s podobne silnymi supermi - Movistar a North. Kto tento turnaj sledoval, tak by mohol namietat, ze CF mali neskutocne silne Inferno a dokazali zobrat mapu napriklad G2, Faze, Mousesports. Ano tato stavka sa tam hravala velmi casto a dalo sa na tom slusne zarobit. Ale ako som spomenul hore, tim hral s Farlingom, ktory bol vo velkej vacsine zapasov ich najlepsim hracom. Ich INF uz odvtedy nie je vobec take silne - prehrali na nom naposledy s Honoris a zda sa, ze to uz ani nie je ich primarny pick, ale k mapam sa este dostanem. Firepower timu nijak nevynika, paradoxne nova posila s ratingom 1.13 sa zda byt ich najlepsi hrac. Dvaja hraci - Queenix a Hooxi maju rating len na urovni 0.90 alebo pod touto hranicou. Sice Hooxi je IGL, ale aj tak je tato hodnota velmi slaba. Na porovnanie najslabsi hrac NIP - tiez IGL Hampus ma momentalne rating 0.96 co sa sice zda ako maly rozdiel, no v CSGO je to dost + Hampus sa posledne zapasy dost zlepsil.

NIP su oproti x6tence uplne niekde inde. Hravaju na lepsich turnajoch s lepsimi supermi a dokazu ich porazat. Vysledky nie su extra nijak stabilne, ale bolo to tiez ovplyvnene tim, ze tim benchol svojho IGL - Lekra a namiesto neho prisiel hore spominany Hampus, ktory sa musel zohravat s timom a tam nabrali prehry. Skoncili 5. na ESL : Rtr, 5. na DH, 3. na Blast showdowne. Na Blast finals sa im prilis nedarilo, no chytili do pavuka silnych superov najskor NaVi a potom Team Vitality, ktory su momentalne jeden z najsilnejsich timov na svete. NIP maju oproti x6tence ovela silnejsiu firepower - hraci ako Plopski, Nawwk a REZ by mali v tomto zapase urcite dominovat. Pozicia na AWP bude asi najvyrovnanejsia, no videli sme, ze v niektorych zapasoch sa twist dokazal utrhnut a clutchovat 1v4 bez problemov. Hampus uz tiez pomaly zdviha svoj rating. Keby to mam zhodnotit, tak podla mna vsetkych 5 hracov NIP je silnejsich ako hociktory hrac z x6.

X6 navyse nema vobec dobry mappool proti NIP. Ako som spomenul vyssie, kedysi boli dobry na INF a asi by som nad touto stavkou rozmyslal. No ich primarnou mapou sa stal overpass a train - tieto mapy vsak hrava aj NIP, takze nevidim ani 1 mapu na ktorej by mali dominovat. Navyse X6 nehrava Mirage ani VTG, co im v tomto zapase vyrazne uskodi. X6 moze prekvapit pickom INF, no skor si myslim ze pojdu do OP, nasledne si NIP mozu vybrat ci uz zoberu MIR, VTG alebo Train podla toho co bude volne.

Forma, firepower aj mapool su u X6 slabsie. Ked sa k tomu prida super ako NIP, s ktorymi sa moc nestretavaju, tak v tomto zapase nevidim nejaku moznost na prekvapenie. Osobne si myslim, ze kurz na X6 je nizky, videl by som ho niekde na urovni 5+, takze stavky na x6 mi pridu uplne bez hodnoty. GL

Tiket



Chat