• Dátum: 24.06.2020
  • Tip: 100 Thieves -1.5
  • Kurz: 2.04

Toto som chcel dat uz skor, no nebol cas... celkom sa cudujem, ze kurzy sa nepohli. Tato stavka by sa javila ako celkom dobra blbost nakolko 100T neovplyvaju ziadnou formou a CHaos EC dokazal prejst kvalifikaciou cez MIBR a TeamONE.

Tu ale nastava hlavny kamen urazu. Prave po zapase s MIBR, ktory vyhrali boli 2 hraci z timu - leaf a Xeppa o****eni z cheaterstva. Nie som tu od toho aby som hodnotil ci to je pravda alebo nie, kazdopadne si kazdy kto bude chciet na nete uz dokaze najst spominane inkriminovane klipy. Malo sa jednat o aimlock a tie klipy su naozaj velmi podozrive. Mne osobne sa Xeppa uz odzaciatku zdal, ze hra az prilis dobre a nad svoje moznosti, kde dokazal vytiahnut svoj rating na hodnotu 1.21.
Co je ale este viac zaujimave, ze po tom co sa tieto o****enia zacali roznasat po socialnych sietach, kde sa zaplietlo kopec znamych osobnosti, tak hraci z timu CHEC zacali dostavat vyhrazne listy a spravy vacsinou od brazilskych fanusikov a hlavne stavkarov. . Ked zobereme do uvahy, ze tento hrac ma iba 16 rokov a Xeppa 19 tak si myslim, ze to poriadne otrasie ich psychikou a mentalnym zdravim. Nehovoriac o tom, ze dnes budu urcite pod prisnejsim dohladom cely zapas, takze neocakavam zeby riskovali znova. Neviem ako to maju nastavene v hlavach, ale nepredpokladam, ze zrovna taketo skutocnosti ich nahecuju k nejakemu extra vykonu, ja osobne ocakavam, ze dnes budu hrat zle.

Keby to mam hodnotit bez hore uvedenych skutocnosti, tak CHaos sa urcite zdvihli, dokazali poskocit o 15 miest v rebrickua a zacali stabilne porazat timy druheho a tretieho sledu v americkej vetve, kde sami patria. Proti silnejsim timom vsak zaostavali az do vyssie zmieneneho zapasu. Prehry s GenG 16-2, Furiou 16-5 su vysledky, ktore viac koresponduju s realitov ako to, ze porazia MIBR 16-6 a o chvilu nato sa trapia s TeamONE co, ked som si pozrel ich vzajomny zapas na traine, tak to bola cista clownfiesta, kde sa rushovalo a rezalo nozikmi ako na publicu. Viem, ze kazdy zapas je iny, no je to prinajmensom velmi podozrive.

Skoda, ze zrovna na prvy zapas po tejto afere bude ich superom 100T ejkejej 100Chokers, to by som si to zahral este za vyssi vklad. 100T nemam absolutne rad, ich vykony nie su prilis konzistentne a urcite hraju momentalne pod svoje moznosti. Je to evidentne pretoze sa z 5. miesta prepadli az na 17. Tento tim co sa tyka zlozenia ma nato porazat kazdeho z americkej casti a aj to dokazu, lenze na druhu stranu dokazu s kazdym aj prehrat a to aj s uplne slabymi timami. 100T ma jeden velky problem a to je zatvaranie zapasov, casto krat sa im v poslednej dobe stava, ze pustia uz vyhraty zapas , kde maju naskok aj 10 kol. . Summit je vsak turnaj o RMR body na major, sice uz za tento turnaj ziskaju cca 1100b, ale dalsich 900 je v hre. A ked sa pozrieme aku mega slabu skupinu dostali (C9, GenG a CHaos EC) oproti druhej skupine (MIBR, TL, Furia, EG), tak by to mali sakra vyuzit a nakopnut sa hned uvodnym duelom. Navyse ked CHEC bude urcite pod silnym psychickym tlakom. Hraci ako Gratisfaction, jks a jkaem su schopni potiahnut zapasy aj sami, ich firepower je vcelku silna a za normalnych okolnosti by to malo na CHaos stacit.

Mappool sa v tomto zapase odhaduje tazko. Jedine co je snad iste su bany. Vertigo od CHEC a OP od 100T. Picky uz mozu byt rozne. Na rovinu poviem, ze tento zapas by som normalne nehral a keby som ho hral tak by som si vybral urcite +1,5 mapy hdc na Chaos za 1,85. No po tom kolko hatu sa na CHaos znieslo po predoslom zapase, tak si myslim, ze tento psychicky natlak neustoja a prejavi sa to v zapase. Aspon v to budem dufat. Kedze je to hdp dam si to zo strednym vkladom a doverou, keby je namiesto 100T hociaky iny tim, isiel by som do toho za viac. GL.

PS: Som zvedavy ako sa to cele vyvinie, urcite je sanca, ze CHEC bude z valve turnajov vyluceny podobne ako je to u jammpiho z ENCE.

Tiket



Chat