• Dátum: 23.06.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 2.3

Wolves vstúpil do ligy po reštarte víťazne, bojuje o európske poháre aj v tejto sezóne, na jeho úspechu sa výrazne podieľa najlepší strelec tohto tímu Raul Jimenéz, ktorý skóroval aj v poslednom kole pri výhre nad West Hamom a trafil sa aj v tohtosezónnom vzájomnom súboji pri víťazstve na ihrisku Borunemouthu (2:1).

29-ročný mexický hrotový útočník je v manšafte Wolverhamptonu druhú sezónu a darí sa mu. Za Wolves odohral v anglickej najvyššej súťaži 68 zápasov a vsietil 27 gólov, pri čom na jeden potreboval v priemere hrať zhruba 210 minút.

Aktuálna sezóna je ešte produktívnejšia ako minulá, po 30 stretnutiach má 14 presných zásahov, ku gólom si pomáha aj ako exekútor penált.

Pred príchodom do Anglicka hrával v Benfice, kde však nedostával dostatok príležitostí, do zápasov často naskakoval iba ako striedajúci hráč. V tomto roku hrá až na pár výnimiek kompletné stretnutia.

Slovenskí futbaloví priaznivci si ho môžu pamätať z minuloročných zápasov proti Slovanu v EL, v oboch dokázal skórovať. Mohol by sa presadiť aj doma s hrateľným Bournemouthom.

Tiket



Chat