• Dátum: 23.06.2020
  • Tip: Méně než 3.5
  • Kurz: 1.4

Ďalší zápas, kde gólové hody neočakávam a v hĺbke duše si viem predstaviť nejaké to prekvapeníčko.

Priznám sa, že som rozmýšľal nad tým, že si zahrám výhru Paksu, lenže pri open kurze 1.85 som to považoval za príliš hraničné a skôr som sa prikláňal k názoru, že to skôr nie. Ja osobne som dúfal v open kurzy niekde pri 2.10 (všetko nad by bol darček) a postupný pád k tomu openu - 1.85. (Proste Debrecen ak otvorili pri 2.20 proti DVTK, Paks nemohli otvoriť pri 1.85 - aj keď chápem, že aj bookie chápu momentálnu situáciu atď. a skôr sa sekli pri kurzoch na Debrecen, ale predsa len..). Tým pádom som od toho opustil a práve preto, že ja sa nejak tej výhry Paksu bojím. Aktuálne kurzy pri 1.65 sú už totálne scifi a ak to bude chcieť padnúť ešte niekam pod 1.50 tak sa začnem obzerať po nejakom zaujímavom tipe na hostí.

Ako som sa vyjadroval vo viacerých mojich analýzách o Paksi, tak si za tým stojím. Výsledky robia, hra o ničom (aj keď v poslednom zápase proti Puskásu hrali celkom dobre, ale však ako keď prehrávajú od 4.tej minúty a potom do polčasu 0:2 tak tam rozhodne nie je na čo čakať., čiže trošku to skresľuje aj ten priebeh zápasu). Nie je pochýb o tom, že v tomto zápase to bude od začiatku tlak z ich strany a vyčkávacia hra zo strany DVTK na brejky (toto zas DVTK zvykne vyhovovať, rozhodne ľahšie sa im hrá na brejky ako outsider ako tím ktorý by mal diktovať tempo zápasu) - predsa len Paks nemá na čo čakať a v tomto zápase musí bezpodmienečne zvíťaziť, pretože v poslednom kole ich čaká podľa mňa neriešiteľná situácia v Debrecene.

Áno, môžme si myslieť, že DVTK vyhorelo, vzdali to a pod. ale ja osobne si to nemyslím. Navyše tréner, fanúšikovia sa vyjadrovali na hráčov dosť kriticky po poslednom zápase v Debrecene a to ich musí vyprovokovať k lepším výkonom. V Paksi sa uhrať niečo dá, posledné kolo doma Kisvárda a mohlo by z toho byť nejaké pekné 5.-6. miesto čo je pre DVTK rozhodne úspech. Čiže momentálne to vôbec nie je tak, že by DVTK vešalo hlavy a išli do Paksu odovzdať 3 body. Ako som písal body pravidelne chodíme odovzdávať do Debrecenu, ale v Paksi bude situácia iná a verím tomu, že Paks sa na výhru minimálne neskutočne natrápi, resp. možno ani nezvíťazí.

Keďže od DVTK opäť veľmi góly neočakávam a zo strany Paksu očakávam výrazný tlak, ktorých však pre zmenu môže "must win" situácia zväzovať aj nohy (ten tím je rozhodne menej kvalitný a skúsený ako napríklad taký Debrecen, kde majú hráči dosť skúseností z ťažkých a dôležitých zápasov) tak mi príde ako veľmi dobrá voľba zápas s menším počtom gólov. Nemyslím si, že tu by sa mal konať nejaký hurá futbal. DVTK ide o česť, nemôžu po tých nádielkach opäť veľa inkasovať a pre Paks bude mať aj jednogólová výhra napríklad 1:0 cenu zlata. Takisto neočakávam, že by sa tento Paks mal nejak odtrhnúť z reťaze a naložiť DVTK 3, 4 góly - za to odtiaľ-potiaľ, nie sú oni žiadna Sevilla. Skôr mi tento zápas vychádza na výsledky 1:0,2:0,1:1.

GL.

Tiket



Chat