• Dátum: 23.06.2020
  • Tip: Méně než 3.5
  • Kurz: 1.53

Ja osobne očakávam v tomto zápase trápenku zo strany Honvédu a nejakú vydretú výhru v pomere 1:0, 2:0...

Čo ma vedie k tomuto tipu je hlavne hra ktorú Honvéd predvádza, keď majú za beznádejne posledným Kaposvárom (ich dnešný súper) najmenej strelených gólov. Z 31 zápasov 31 strelených gólov, čiže priemer 1 strelený gól na zápas, potom nasledujú Újpest a DVTK s počtom 38. Čiže ja osobne žiadnu ofenzívnu smršť z ich strany neočakávam. Navyše veľmi zaujímavým faktorom je absencia ich najlepšieho strelca - Lanzafameho (na ktorom sa prakticky zakladala celá ich hra) - 23 z. (11 g.) - oficiálne má zapálenú nejakú kosť v päte, ale skôr sa tam špekuluje o tom, že sa nepohodol v tíme a bol z kádra vylúčený. Ževraj sa mu nepáčilo, že ho vystriedali v 65 min. v zápase proti Videotonu a špekuluje sa aj o tom, že mal nejaký konflikt na tréningu - navyše nemá úplne super vzťah s Ugraim, hráč ktorý by ho momentálne mal nahradiť a to sa takisto malo podpísať pod jeho vyradenie (ale hovorím, oficiálne je že je zranený a mal by chýbať ešte min. v tomto zápase - zatiaľ nehral už 3 zápasy po sebe a podľa mňa už v tejto sezóne neodohrá ani jeden z dvoch posledných zápasov). Vyššie spomínam hráča ktorý ho má nahradiť je ním práve Ugrai, lenže on nie je ten tip hráča, ktorý bude strieľať góly na počkanie, skôr to je tvorca hry a v prípade, že sa mu nedarí tak ten tím nepotiahne na svojom chrbte, ale začne trucovať ako malý chlapec a zapadne do hráčskeho priemeru, rozhodne nie je takou osobnosťou ako napríklad práve Lanza, ktoré svoje kvality dokazuje dlhodobo. Navyše Ugraiho "poznám" z účinkovania v DVTK a tiež s ním tu boli problémy a vytváral v tíme konflikty, čiže mňa osobne by vôbec neprekvapilo keby v niečom bol Lanza viac menej nevinne. Honvéd je navyše zachránený, účasť v EL majú zabezpečenú z Maďarského pohára a ich výkony z posledných zápasov vôbec nenasvedčujú to, že by sa v tomto zápase mala konať nejaká gólová fiesta.

Kaposvár o nich som sa už vyjadroval, - ten tím je beznádejne posledný ale vôbec nedali ruky hore, ale bojujú so cťou do konca. Z posledných 5-tich zápasov by sa stále zmestili do tejto gólovej hranice, navyše stále hrali s dovolím si povedať proti súperom, ktorí tie body a výhru potrebovali rozhodne viac ako Honvéd.

Debrecen potreboval body na záchranu ako soľ (a teraz im tie body veľmi chýbajú) a Kaposvár tam uhral 1:1. Proti Puskás Akadémii, ktorá bojuje o miestenku do EL sa takisto držali vonku a prehrali len smolne gólom z konca zápasu 1:2. Doma zvíťazili trošku prekvapujúco proti nie v najlepšej forme hrajúcemu DVTK 3:0 tak, že súpera prakticky nepustili do ničoho. Potom prehrali v Paksi 0:3 s tým, že pre domácich to bol "must win" a súrne potrebovali body na záchranu s tým, že domáci kopali 2x penaltu a v poslednom kole doma prehrali s Kisvárdou, ktorá btw. takisto bojuje o záchranu a museli tam vyhrať 1:2, tak že 1. gól im daroval brankár domácich po obrovskej chybe.

Zhrnutie : Pre Kaposvár je už len každý jeden zápas v lige darčekom a tak k tomu aj pristupujú a v posledných zápasoch sa držia. Z posledných 5tich zápasov by sa do tejto hranice dostali prakticky v pohode vždy. Honvéd nie je ten tím, ktorý by rozbíjal súperov, navyše práve po Kaposvári majú 2. najhorší útok v lige, ak sa ešte k tomu pridá to, že zrejme nenastúpi ich najlepší strelec 11 gólový Lanzafame z celkových 31 strelených gólov tímu, tak ja osobne tu gólové hody neočakávam vôbec. Kaposvár bude bojovať o to, aby boli čo najdlhšie v zápase pri skóre 0:0 a Honvéd bude rád ak si nespraví hanbu a vybojuje výhru bez nejakého výrazného stresu aspoň 2:0.

GL

Tiket



Chat