• Dátum: 22.06.2020
  • Tip: Arsenal
  • Kurz: 1.7

Zdravíčko tipéri, vítam vás pri mojej ďalšej analýze.

V tejto analýze si rozoberieme zápas štvrťfinále FA Cupu medzi Norwichom a Manchestrom United, ktorý sa odohrá 28.06.2020 o 14:00 na štadióne Bramall Lanea samozrejme bez účasti divákov.

Sheffield Utd je 7. v PREMIER LEAGUE čo je na nováčika solídne umiestnenie. S trochou šťastia sa môže v ďalšej sezóne ukázať vo futbalovej Európe, ale na záver ho čaká ťažký rozpis zápasov. Po vynútenej prestávke, ktorú spôsobila korona odohral 1 zápas, keď vonku vysoko podľahol Novým Zámkom( Newcastle ) 3-0. Ešte pred zápasom s Arsenalom v FA Cupu čaká na Sheffield Utd náročný súboj v PREMIER LEAGUE vonku s Manchestrom United.
V pohári postúpoval takto:
2.kolo: Sheffield Utd - AFC Fylde 2-1
šestnásťfinále: Millwall - Sheffield Utd 0-2
osemfinále: Reading - Sheffield Utd 1-2

Arsenal sa nachádza na 10. priečke čo je určite sklamanie pre taký tím ako je Arsenal. Lenže na 5. Manchester United stráca len 6 bodov, takže určite hráči majú o čo hrať. Po vynútenej prestávky spôsobenej koronou prehral 3-0 v Manchestri City čo sa dalo čakať a potom prehral aj smolne v Brightone 2-1, keď viedol 1-0, ale nedokázal zápas dotiahnuť do víťazného konca a v 95. minúte inkasoval gól na 2-1. Ešte pred zápasom so Sheffieldom Utd čaká na Arsenal zápas v PREMIER LEAGUE v Southamptone.
V pohári postúpoval takto:
2.kolo: Arsenal - Leeds 1-0
šestnásťfinále: Bournemouth - Arsenal 1-2
osemfinále: Portsmouth - Arsenal 0-2

V prvom vzájomnom zápase zvíťazil v tejto sezóne doma Sheffield Utd 1-0, v druhom sa zápas skončil nerozhodne 1-1.

Verím, že Arsenal postúpi a zabojuje o túto prestížnu trofej, keďže v lige to nie je žiadna sláva a sezónu môžu zachrániť už len v pohári.

Môj tip na tento zápas je VZ 2

Veľa šťastia všetkým

Tiket



Chat