• Dátum: 22.06.2020
  • Tip: FC Barcelona
  • Kurz: 1.61

Zdravíčko tipéri, vítam vás pri mojej ďalšej analýze.

V tejto analýze si rozoberieme zápas 32.kola LaLigy medzi Celtou Vigo a FC Barcelonou, ktorý sa odohrá 27.06.2020 o 17:00 na štadióne Estadio de Balaídos a samozrejme bez účasti divákov.

Celta Vigo sa nachádza na 16.priečke so 4 bodovým náskokom nad zónou zostupu, čo je určite nie je dobré umiestnenie. Po vynútenej prestávke, ktorú spôsobila korona odohrala 3 zápasy, keď najrpv nestačila na Villarreal a podľahla mu doma 0-1, tak remizovala vo Valladolide 0-0 a v poslednom zápase rozstrieľala vysoko tenisovým ,,kanárom" na domácej pôde Alaves 6-0. Ešte pred zápasom s Barcelonou čaká na Celtu náročný súboj v San Sebastiane. Doma má v tejto sezóne vyrovnané skóre: 5 výhry, 5 remízy a 5 prehry.

Barcelona sa nachádza na 2. priečke s rovnakým počtom bodov ako Real, ale horším vzájomným zápasom. Ak Barcelona chce získať titul, čo samozrejme aj chce a ja ako jej fanúšik verím, že aj získa musí do konca sezóny všetko vyhrávať a veriť v zakopnutie Realu. Po vynútenej prestávke, ktorú spôsobila korona odohrala Barcelona 3 zápasy. V prvom zvíťazial na pôde Mallorcy vysoko 4-0- tak zdolala doma 2-0 Leganes a v poslednom zápase remizovala 0-0 vonku so Sevillou. Ešte pred zápasom v Celte čaká na Barcelonu domáci zápas s Bilbaom.
Vonku to má Barcelona v tejto sezóne takto: 6 výhry, 4 remízy a 5 prehry.

V prvom vzájomnom zápase zvíťazila Barcelona doma 4-1.

Verím, že Barcelona zvíťazi a odnesie si domov 3 body

Môj tip na tento zápas je 2

Veľa šťastia všetkým

Tiket



Chat