• Dátum: 22.06.2020
  • Tip: Neprohra Valencia
  • Kurz: 1.48

Zdravíčko tipéri, vítam vás pri mojej ďalšej analýze.

V tejto analýze si rozoberieme zápas 31.kola LaLigy medzi Eibarom a Valenciou ktorý sa odohrá 25.06.2020 o 19:30 na štadióne Estadio Municipal de Ipurua a samozrejme bez účasti divákov.

Eibar sa nachádza na 17.pozícii s 3 bodovým náskokom nad zónou zostupu čo určite nie je najlepšie umiestnenie. Po vynútenej prestávke spôsobenej koronou odohral 3 zápasy, keď najrpv podľa očakávaní nestačil na Real a prehral vonku 3-1, potom remizoval doma 2-2 s Bilbaom a v poslednom zápase taktiež remizoval a to výsledkom 1-1 v Getafe. Doma má v tejto sezóne skóre 6 výhry, 2 remízy a 7 prehry.

Valecnia sa nachádza na 8. priečke čo je určite nie je najlepšie, lenže na 4. priečku zaručujúcu Lgu Majstov stráca len 6 bodov, takže určite hostia majú o čo hrať. Po vynútenej prestávke, ktorú spôsobila korona odohrala Valencia 3 záapasy. V prvom smolne remizovala doma 1-1 s Levante, keď dostala gól v 98. minúte z penalty, tak prehrala 3-0 na Reale a v poslednom zápase s dominantným výkonom porazila 2-0 doma Osasunu.
Vonku to ma Valencia v tejto sezóne takto: 3 výhry, 3 remízy a 8 prehry.

V prvom vzájomnom zápase zvíťazila Valencia doma 1-0.

Verím, že Valencia zaberie a minimálne bod uhraje, keď chce pomýšľať na Ligu Majstrov v budúcej sezóne.

Môj tip na tento zápas je x2

Veľa šťastia všetkým

Tiket



Chat