• Dátum: 22.06.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 1.95

Hegemón talianskej Serie A Juventus to na Bolognu vie, vyhral všetky vzájomné zápasy v posledných rokoch. Líderská pozícia turínskeho tímu na čele je veľmi tesná, ešte to bude tuhý boj o ďalší titul.

Z manšaftu favorita sa mi pozdáva kurz na notoricky známeho Cristiana Ronalda. Po koronapauze hral jeho manšaft taliansky pohár, bezgólovú plichtu v odvete semifinále, tá na postup cez AC Miláno stačila. Ronaldo bohviečo nehral, vystrelil síce až 9x, ale mal problém trafiť priestor bránky.
Vo finále sa Juve stretlo v Ríme s Neapolom, ďalšia plichta bez gólov a prehra na penalty. C. R. vystrelil 3x, z toho jedna strela mierila do priestoru bránky.

Tak či tak je Cristiano kľúčová postava Juventusu, v aktuálnej sezóne dal 2/5 gólov Turínčanov. Výhodou je, že sa často pokúša zakončovať a chodí kopať penalty, rovnú tretinu z 21 tohtosezónnych ligových presných zásahov dal z bieleho bodu.

Počas dvoch sezón za Juventus odohral na trávnikoch súperov v Serii A 25 zápasov a v 16 z nich skóroval. Priemerne na jeden gól vonku potreboval 140 minút. Nezvykne striedať, pravidelne hráva celých 90 minút. Program je síce nahustený, ale čelo súťaže je vyrovnané a Bologna je v strede tabuľky, nie je to úplný outsider, na Ronalda sa spolieha.

Gól vsietil aj v tohtosezónnom vzájomnom súboji proti Bologni, mohol by sa trafiť aj dnes.

Tiket



Chat