• Dátum: 21.06.2020
  • Tip: Ne
  • Kurz: 1.53

Včerajšie hlavičky som mal 1/1, nepotešil zápas Sparty v ktorom Hancko hneď v úvode dal gól hlavou, naopak v zápase Bournemouth - Crystal Palace bol tip výherný. Dnes skúsim znova dva tipy v obvyklej šablóne a to teda, že táto udalosť nenastane v zápasoch kde sa očakáva menej gólov.

Druhým duelom, ktorý som si na dnes vybral je zápas anglickej Premier League medzi domácim Newcastlom a hosťujúcim Sheffieldom United. Newcastle je aktuálne na 14. mieste s 8 bodovým náskokom na vypadávajúce miesta takže môže byť relatívne spokojný. S čím však určite nemôžu byť spokojný je len 25 vstrelených gólov v 29 zápasoch čo je spolu s posledným Norwichom najslabšia ligová ofenzíva. Hosťujúci Sheffield prežíva parádnu nováčikovskú sezónu, keď je aktuálne na 7. mieste a ak by tento zápas vyhral poskočil by na 5. miesto znamenajúce miestenku do Európskej ligy. V ich zápasoch veľa gólov nepadá o čom svedčí skóre 30:25 čo je priemerne len 1,89 gólu na zápas a zároveň to s 25 inkasovanými gólmi znamená druhú najlepšiu ligovú obranu po suverénnovi z Liverpoolu, ktorý dostal 21 gólov.

Spomeniem len posledný jesenný ligový zápas v ktorom vyhral Newcastle na pôde súpera 2-0, pretože tie siahajú až do roku 2010. Kurz na under 2,5 góla v tomto dueli máme nastavený na 1,50 takže je tu znovu predpoklad, že veľa gólov neuvidíme a tým pádom aj priama úmera tomu, že by sme nemuseli vidieť gólové zakončenie hlavičkou.

Tiket



Chat