• Dátum: 21.06.2020
  • Tip: Ne
  • Kurz: 1.4

Včerajšie hlavičky som mal 1/1, nepotešil zápas Sparty v ktorom Hancko hneď v úvode dal gól hlavou, naopak v zápase Bournemouth - Crystal Palace bol tip výherný. Dnes skúsim znova dva tipy v obvyklej šablóne a to teda, že táto udalosť nenastane v zápasoch kde sa očakáva menej gólov.

Tým prvým je duel španielskej najvyššej súťaže medzi Celtou Vigo a Alavesom. Celta Vigo je momentálne na 17. mieste tabuľky, ktoré je posledné znamenajúce udržanie sa medzi elitou. Na Mallorcu má náskok len bod a na dvojicu Leganés/Espanyol tri body, ale má tento zápas k dobru kde môže zvýšiť svoj náskok nad tímami pod nimi, alebo predbehnúť v prípade výhry Eibar. V doterajšom priebehu ligy dali len 22 gólov čo je najmenej v lige a dostali 35 čo celkovo nedáva priemer ani dva góly na zápas. Ich súper Alavés je na 12. mieste v pokojnom strede tabuľky so skóre 31:39 z 29 zápasov čo je priemerne 2,41 gólu na zápas.

V posledných 10 vzájomných zápasoch týchto tímov sme videli len 16 gólov. Preto neprekvapí, že kurz na under 2,5 góla v tomto zápase je aktuálne len 1,48. Keďže sa teda vyšší počet gólov v tomto zápase neočakáva tak je aj vyššia šanca, že žiadny zo strelcov sa nepresadí svojou makovicou a ja v tomto dueli beriem aj kurz 1,40 na túto príležitosť.

Tiket



Chat