• Dátum: 20.06.2020
  • Tip: V.Kužmová
  • Kurz: 4.62

zdravím Vás...tak už tento kurz na Viky vyskúšam už len z toho dôvodu že sa jedná o exhibíciu a tam teda je všetko možné.
Belinda Bencic je právom favoritka 8. najlepšia hráčka sveta s bilanciou v tomto roku 10/7 a s minuloročnou 52/25. Tento rok ju porazila Collins a taktiež aj Blinkova ktorú porazila Kužmová. Schmiedlovu síce zmietla z kurtu ale jej zápas proste nevyšiel aj to sa stáva. Pochybujem že by mala takto isto prejsť aj cez Kužmovú.
Viktória Kužmová je 82. na svete ale nutno podotknúť že dokáže potrápiť top hráčky. Minulý rok porazila Pavlyuchenkovu, Bertens, Cornet, Suarez Navarro, Goerges, Kenin či Anisimovu. Kurz na Belindu je daný tým že hrala 3 zápasy a v každom z nich povolila súperkám len jeden game uhrať no podľa mňa ani z ďaleka nehrala s takou hráčkou akou je Kužmová. Veď predsa hráčky ako Zuffová Yvonna a Behulova Bianca sa nemôžu rovnať slovenskej jednotke. Za pokus to určite stojí keďže sa jedná ako som povedal o exhibíciu. Ja v malej dôvere skúsim výhru Kužmovej. GL

Tiket



Chat