• Dátum: 19.06.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 1.65

Dobrý deň pri mojej dalšej futbalovej analýze pre dnešok som si vybral švajčiarsku najvyššiu súťaž a to konkrétne zápas medzi Y.B.Bern a Zurichom.
Dnešnom stretnutí bude miernym favoritom domáci celok , ktorému patrí 2 miesto v prebiehajúcej sezóne kde zaostáva za lídrom iba o skóre . V 23 stretnutiach vyhrali 13 krát pripísali si 6 remíz a 4krát kapitulovali pri skóre 46:31 nazbierali 45 bodov .V domácom prostredí sú na prvom mieste keď odohrali 11 stretnutí z nich 9 krát vyhrali a majú dva remízové výsledky so skóre 27:10.
Hostia sú momentálne na 5 mieste a dá sa povedať že im skoro o nič nejde vypadnúť nemôžu a európske poháre sú ďaleko z 23 zápasov vyhrali aj prehrali po 9 stretnutí a nerozhodne skončili 5 krát . Vonku majú vysoko nepriaznivé skóre 9:17 a máju to rovnako 4 prehry 4 výhry a 3 remízy.
Pre dnešok som si vybral domáceho kanoniera , ktorý zaznamenal v tomto ročníku už 18 presných zásahov .
Jean Pierre Nsame Ide o kanoniera z Kamerunu , ktorý ma svoju kariéru ešte zrejme pred sebou má len 23 rokov a prebiehajúcom ročníku zaznamenal takmer tretinu gólov svojho mužstva.Jean zaznamenal v posledných troch zápasoch vždy gól hoc dva z toho boli prípravné.Máme výhodu aj v tom že prípadnom pokutovom kope sa môže opäť presadiť on pretože ho vo svojom tíme zahráva .

Tiket



Chat