• Dátum: 18.06.2020
  • Tip: Debrecen
  • Kurz: 2.03

Pre mňa tip mesiaca.

.. a takisto pre Debrecen, v podstate existenčný zápas ak tu nezískajú 3 body, môžu sa s 1. ligou už asi rozlúčiť, lenže prichádza ku nim pre nich ideálny súper, asi lepšie ako keby prišiel beznádejne posledný Kaposvár - proste na DVTK to vedia.

Skopírujem si slová z mojej predošlej analýzy na stranu DVTK :

"Ak si vezmeme len zápasy po korona prestávke, tak doma sme porazili oslabený Mezokovesd ktorý sa chystal na finále pohára 1:0 gólom z penalty (ktorá bola mimochodom udelená z ofsajdu) - dovolím si povedať, že gól by sme nedali ak by sme hrali do ďalšieho rána. Potom zápas vo Ferencvárosi, kde sme prehrali 0:3 s tým, že v zápase sme mali jednu šancu do 5-tej minúty a potom sme z ihriska zmizli a len sme tak prežívali, smerom dopredu sme prakticky nevymysleli opäť vôbec nič. Potom sme mali doma Zalaegerszeg, ktorý tiež nastúpil v oklieštenej zostave a svoje najväčšie esá si šetrili na iný zápas, aj tak sme boli horším tímom v zápase, smerom dopredu opäť prakticky nič a gól sme dali, resp. oni si dali vlastný po rohovom kope. Ďalší zápas u beznádejne posledného Kaposváru, kde sme šetrili hráčov viac menej my asi ani nemusím rozoberať, prehra 0:3 s tým, že sme prehrávali od 6tej minúty a nedokázali sme si vybudovať súvislejší tlak hovorí o všetkom."

- to isté platí aj naďalej po zápase s Puskásom, kde len potvrdili moje slová, dali sme gól po brejku a celý zápas opäť nič, aj keď prakticky celý 2. polčas sme doťahovali nepriaznivý stav, ale súvislejší tlak sme si opäť nedokázali vypracovať. Proste pokračujeme v nastolenom trende, ešte k tomu sme už prakticky úplne stratili možnosť na 3. miesto a účinkovanie v EL, vypadnúť DVTK nemôže, čiže vôbec by ma neprekvapila ani trošku obmenená zostava v Debrecene.

Debrecen hral posledný zápas proti Videotonu, prehrali 0:1, ale pošetrili si svojich hráčov, ich najlepší strelec 9 gólový - Adeniji hral len 45 min. 6 gólový Garba Haruna nehral kvôli ŽK. Aj to išli do zápasu podľa mňa s tým, že by nehrali vôbec ak by bol nepriaznivý stav, lenže po polčase to bolo 0:0 a asi si išli po prípadné 3 body, čo by im neskutočne pomohlo, no nepodarilo sa to. Takisto to mali so svojim najlepším hráčom Bodim, ktorý takisto dostal len 45 min. lenže inteligent sa nechal vylúčiť po zápase a dostal troj-zápasový trest, čiže v tomto zápase bude chýbať čo je jediný mínus pre tento tip.

Lenže čo je u mňa základ celého tipu, je to že už 9 rokov chodím pravidelne na zápasy DVTK a proste s Debrecenom to máme tak, že my môžme hrať futbal ako Barcelona, príde Debrecen ktorý je v totálnych sra.kách a naložia nám 3-ku, len tak lebo sa patrí. Bol zápas kde Diosgyor bojoval o záchranu v poslednom kole, Debrecenu o nič nešlo a boli tiež asi len o 1-2 priečky vyššie, tiež nič nehrali na zápas ešte k tomu nastúpili s náhradníkmi, samozrejme do polčasu sme prehrávali 0:2 a nakoniec 0:3, pomohlo nám udržať sa v lige len to, že ostatné výsledky boli pre DVTK priaznivé.

Posledný vzájomný zápas takisto, DVTK doma v podstate spoľahlivé výsledky, vtedy sme išli veľmi dobre, prišiel Debrecen ktorý nič nehrá, viedli sme 1:0, ešte do polčasu to otočili a vyhrali 2:1 - len tak, lebo oni sú Debrecen. Občas boli výnimky, keď sa nám s odretými ušami podarilo vyhrať 1:0, 2:1 doma, lenže to je 1 z 10 zápasov, ináč môže byť situácia hocijaká vo vzájomnych zápasoch ťaháme pravidelne za kratší koniec a to vôbec už nehorovím o zápasoch hraných vonku.

Proste toto je "must win" zápas pre Debrecen a nič iné v ich prípade neprichádza do úvahy. DVTK je prakticky ich obľúbený súper, proti nim sa im darí. V tomto zápase verím tomu nie je o čom a 3 body ostanú v Debrecene, dovolím si povedať, že Debrecen bude viesť už do polčasu o 2 góly a aj keď nie, tak to bude 90 minútové dobíjanie brány DVTK. Všetky kurzy nad 2.00 majú svoju hodnotu. Fair kurz u mňa 1.75. GL

Tiket



Chat