• Dátum: 18.06.2020
  • Tip: Puskás Academy
  • Kurz: 1.8

Tu sa nebudem dlho rozpisovať. Kvalita jednoznačne na strane Puskásu, aj keď zápas to je dôležitý pre oboch, Puskás bojuje o EL a Paks o záchranu.

Puskás odohral dobrý zápas v Miskolci, úplne nás prehrávali a hrali to čo som od nich očakával. Navyše dobre sa pozeralo na ten tím, bolo vidieť že majú veľkú chuť. Brankár priam až premotivovaný, po každom zákroku keď mu pomohli obrancovia, ich hecoval, tlapkal, bozkával. Bolo vidno, že si idú za svojim cieľom a Paks nebude ten tím, ktorý ich zastaví.

Ako som písal aj v minulej analýze Zalaegerszeg - Paks, ****** úplne jednostranný a jednoznačný zápas, kde som sa prakticky ani na chvíľku neobával o tip ani pri stave 0:1, nakoniec to skončilo 3:3 (v 80 min. ešte 3:1 pre domácich) po vymyslenej penalte a uluckovaní konca zápasu, čo sa im podarilo už "x" krát v posledných zápasoch. Šťastia si vybrali minimálne na 4 sezóny a hovorím si, že už toho je fakt dosť.

Paks síce výsledky robí ale neskutočne luckuje, proste futbalovo to je obrovská nula a konečne sa to musí už odzrkadliť aj na ihrisku. Puskás má o čo hrať, tlačia sa do toho tímu štátne peniaze a proste musia už konečne niečo dokázať, teraz majú na to ideálnu príležitosť. Jediná škoda, že sa im v poslednom zápase nechal vylúčiť jeden z tých lepších hráčov - Szolnoi Roli, ale akože nahradiť ho rozhodne dokážu.

Tu si myslím, že to bude jedna z povinných zápasov pre Puskás a zvíťazí pohodlne ukontrolovaným zápasom 2:0, kde opäť Paks nič nepredvedie a dúfam, že si už vyšťastené závery zápasov vybrali na minimálne ďalšie 2-3 sezóny. GL

Tiket



Chat