• Dátum: 18.06.2020
  • Tip: Neprohra Senica
  • Kurz: 1.61

Dobrý deň pri mojej ďalšej analýze tentokrát som si vybral futbalovú ligu na slovensku . Po korona pauze sa nám rozbehla aj táto liga , kde sa nám ligová tabuľka rozdelila na dve polovice a to skupinu o titul kde je jednoznačný takmer istý majster už slovan a na druhú skupinu o udržanie.. V tejto skupine sú takmer na isto zachránení hráči Trenčínu a Zlatých Moraviec. Nie je však ešte vôbec isté či vôbec niekto zostúpi a vlastne celá dohrávka je veľmi zvlátna pretože sa dohravajú namiesto 10kôl len 5. Rozhodnutie kompetentných necháme radšej tak. Každopádne sa v mojom analyzovanom stretnutí stretnú Nitra so Senicou.
Oba kluby mali vlastne problémy vo svojich štruktúrach Senica ešte nie v dávnej minulosti a Nitra si nimi prechádza momentálne.. V Nitre je situácia natoľko zlá že nedostala licenciu na budúcu sezonu .Klub majú údajne prevziať majitelia z Ukrajiny a chcú naliať veľké možnost peňazí a spravit z klubu tím konkurencie schopný v Európe , moc sa mi to nezdá ale papier znesie veľa.. Tento týždeň dokonca kvôli sporom na štadióne musela zasahovať polícia čo hráčom určite nepridalo na nálade..Meškajú výlaty neistota štartu v budúcej sezóny , úvodná prehra v derby zápase so Zlatými Moravcami toto všetko vidím ako veľké negatíva nitrianskeho futbalu .
V každom prípade Nitra sa nachádza na predposlednom mieste ktorá znamená baráž o najvyššiu ligu .
Nitra doposiaľ v 23 stretnutiach si pripísala len 5 výhier a 4 remízy a nazbierala 14 prehier so skóre 18:33! Na domácom ihrisku odohrali z toho 11 stretnutí v ktorých si pripísali na svoje konto 9 bodov za 2 výhry a 3 remízy..
Takže ani faktor domáceho prostredia nerobí veľkú výhodu..
Senica
Hostia sa nachadzajú na 3 mieste v skupine o udržanie kde majú 25 bodov čo znamená 6 bodov na priečky zostupu prípadnej baráže. Takže majú všetko vo svojich rukách .Senica sa až zázračne vyškriabala z doterajších problémov a klub pomaličky začína fungovať . Svoje mužstvo aj napriek tomu skladajú najmä z cudzincov ale konečne trochu lepších ...Tento faktor sa podpísal už v príprave na naštartovanie opatovnej ligy...
06.06.20 CF Senica Trnava 1 : 0
29.05.20 CF Senica Podbrezová 1 : 0
23.05.20 CF Slovan Bratislava Senica 0 : 0
Kde Senica porazila trápiacu sa Trnavu druholigovú podbrezovú a uhrala zaujímavý výsledok so Slovanom , áno bola to príprava ale za Slovan aspoň na polčas nastúpili takmer všetci hráči( Daniel a Weiss) !!!
Senica si dokázala bodovať v prvom kole so Sereďou po výsledku 1:1.
V posledných piatich odohraných spoločných zápasov týchto mužstiev sa z víťazstva až 4 krát tešili hráči Senice:
07.03.20 FL Senica Nitra 0 : 3
05.10.19 FL Nitra Senica 1 : 4
11.05.19 FL Nitra Senica 2 : 3
13.04.19 FL Senica Nitra 4 : 1
12.03.19 CUP Senica Nitra 5 : 1
Môžme vidieť že tieto zápasy sú aj dosť golóve..Neviem môj názor je že senica je momentálne v lepšom rozpoložení a dokážu minimálne bodovať na ihrisku v Nitre.

Tiket



Chat