• Dátum: 17.06.2020
  • Tip: Team Liquid
  • Kurz: 1.5

Zdravim, dnes sa pozrieme na NA duel medzi TL a EG. Za TL hovori v prospech ich schopnost predvadzat vyrovnane vysledky co sa EG povedat neda. Sice v poslednom zapase podlahli brazilskemu tymu Furia 3:0, ktore vcera prehralo 2:0 proti Mibr, ale tu vas hned stopnem takto to nefunguje. Toto je uz profi scena, kde vela zalezi od malickosti ak sa proste jeden hrac zle vyspi moze to znamenat pre ten tym prehru, nakolko takymito informaciami nedisponujeme a nevieme toto hladisko ovplivnit nebudem sa tomu dalej venovat.

Chcel som len upozornit nato ze momentalne na CSGO scene moze kazdy porazit kazdeho zalezi od toho aky vykon hraci v dany den podaju. Za predpokladu, ze obidva tymi predvedu svoj average performance mozme hovorit o vyhode v prospech tymu TL.

Su vyspelejsi tym, maju dlhodobo lepsie vysledky, kvalitnejsich hracov a z mojho pohladu v neposlednom rade aj lepsi map pool. Pripada mi, ze kazdy z hracov TL moze zahviezdit zatial co pri EG ak to mlady talent z Bulharska CeRq nepodrzi tak tym mava casto problemy.

Tiket



Chat