• Dátum: 17.06.2020
  • Tip: F.Polášek
  • Kurz: 1.65

Po dlhom čase som sa rozhodol pre ďaľšie analyzu . Vybral som si zápas Polašek - Minárik .

Polašek je jeden z top hráčov vo 4- hre a minulý rok mal životnú formu . Síce sa na profesionálnom okruhu venuje už iba štvorhre , ale pred týždňom v Slovenskej extralige nastúpil aj na 2 dvojhry a obidve ich vyhral ...takze už má čerstvé skúsenosti s dvojhrou a išlo mu to skvelo . Plus Polašek trenuje aj s kvalitnými SVK hráčmi , kde hrajú aj modelovane zápasy vo dvojhre .

Minárik je 19 ročný Slovak , ktorý nedosiahol zatiaľ žiadne úspechy . A v rebríčku je na 1 481 mieste čo je dosť zle . 19 ročný tenista ak je niečo v ňom už musí byť oveľa vyššie . Prehry ten rok hladko 2:0 na sety s hráčmi , ktorý sú v rebríčku na tisícom mieste .

Obrovský rozdiel podla mňa bude v servise . Ten má Polašek výborný a naopak Minárik , ktorý dostáva od no name hráčov 6:2 a podobne určite ho nebude mať kvalitné .Takže veľa priamych bodov pre Polaseka . Polašek patrí medzi top 8 vo štvorhre a jeho jednotlivé údery čo sa týka techniky , sily a rýchlosti sú na vysokej úrovni a Minarikove údery určite nedosahujú takú úroveň . Polašek môže využívať často aj nábehy na sieť kde sa cíti ako ryba vo vode .

Fair kurz 1,3

Tiket



Chat