• Dátum: 15.06.2020
  • Tip: 2:0
  • Kurz: 2.4

Furia bola v poslednych dnoch moja dojna krava, tak z nej skusime este nieco vydojit, aj ked jej urcite raz dojde mlieko :) Tentokrat dam rizikovejsiu stavku a to na presny vysledok 2:0, tento tip beriem v podstate iba ako stavku na mapu Inferno a za 2.40 to ma urcite hodnotu, pretoze neocakavam, ze Furia svoj pick strati. Na VTG su proste jednoducho prilis silny tim.

O Furii som napisal toho uz dost, su jednoznacne najsilnejsi tim z americkej vetvy a momentalne aj jeden z najsilnejsich timov na svete. Ich forma je neskutocna winrate 80% .. 10 vyhier za sebou, 2.miesto na ESL: RtR , vitazi Blast showdownu, vitazi Dreamhacku, bez jedineho zavahania. Myslim, ze to nejaky extra komentar nepotrebuje. Najma potom, co sme mohli vidiet ako vcera roztrhali TL (podla mna 2. najlepsi tim z americkej casti), ktory nemal absolutne ziadnu sancu (pisal som analyzu aj na tento zapas, kto chce moze si precitat). Firepower je silna - yuurih, KSCERATO, HEN1, vsetci maju ratingy minimalne 1.16 a dobre je, ze formu vyladil aj VINI, ktory jednoznacne zaostaval, no posledne zapasy uz hral fakt dobre a preto si vylepsil aj on rating na hodnotu 0.98.

MIBR hralo v poslednych mesiacoch otrasne, preto doslo v time aj k vymene a do timu sa pridal trk. Ten hral zo zaciatku velmi zle, no po par zapasoch sa zlepsil, aj ked si myslim, ze stale to nie je nic extra. Na ESL : RtR skoncili az na 7-8 pozici, kde dokazali porazit len slabe timy a so vsetkymi favoritmi, vratane Furie prehrali. Svetla chvilka prisla na Blast showdowne, kde sa vsak hralo iba bo1, dokazali tam skoncit na delenom 1. mieste prave s Furiou. Treba vsak povedat, ze americke timy hraju momentalne velmi zly Counterstrike, a aj tak dokazali zavahat s timami ako Chaos EC alebo GenG. Tu prave na bo1 dokazali vo svojej kariere jediny krat porazit svojho zajtrajsieho supera. Na Dreamhacku MIBR zahrali velmi zle, kde porazili len Chaos EC a dostali s Furiou, TL (co sa dalo cakat), ale ze prehraju v PO so slabymi C9 0-2 tak s tym sa urcite chvalit nebudu. V time vycnieva hlavne ich AWPckar Fallen, no Furia ma rovnako dobreho snipera, takze tato vyhoda pada. Potom este Fer s ratingom 1.15 a knGv - 1.14. Taco a trk su naproti tomu dost z formy. Takze ak nejako extra nezahraju MIBR to bude mat tazke.

Tieto timy hrali spolu 10 map a MIBR dokazalo vyhrat iba 2 a obe prave na Inferne. MIBR proste nema dobry mappool proti Furii. Bany klasika D2 a OP. Pick Furie bude s najvacsiou istotou spominane VTG pripadne este Mirage, obe mapy maju naslapane a povazujem to za "free win". MIBR , ked chce nieco uhrat, tak by mali picknut Inferno na ktorom maju najvacsiu sancu, no v LIVE urcite nebude na Furiu 2.40 na vyhru v tejto mape. Decider je nepodstatny pre tuto stavku.

Zapas v ktorom ziak uz svojho ucitela davno prekonal a pokial bude Furia hrat tak ako hrala vo finale DH, tak by MIBR mala porazit vo 2 mapach. Kto by chcel by chcel vacsiu istotu, tak moze zahrat vo vyssej dovere iba cistu vyhru. Ja si dam za stred riskantnejsiu stavku, ale proste musim vyuzit formu, ktoru momentalne hraci Furie maju a kurz sa mi paci. GL

Tiket



Chat