• Dátum: 15.06.2020
  • Tip: Team Vitality
  • Kurz: 2.04

Tu si neviem predstavit, co sa musi odohravat v hlavach hracov G2 potom co premrhali vitazstvo fo finale na DH, ked stratili naskok 2:0 na mapy. Urcite to s nimi muselo zamavat a problem moze byt, ze uz o par hodin hraju dalsi turnaj a to BLAST Finals, takze casu prist na ine myslienky moc nebolo a k tomu navrch dostali relativne silneho supera. Tento turnaj ma solidny prizepool, takze o motivaciu je u timov je postarane.

G2 sa nachadza momentalne na 2. pozicii v rebricku, no myslim si ze nepredvadzaju CSko hodne tohto umiestnenia. Na ESL: RtR sa dostali do finale, kde dostali od Astralisu (v povodnej zostave) poriadny klepec 16-6 a 16-2, no aj tato cesta do finale nebola uplne hladka. Porazili sice timy ako prave Vitality, Faze a niektore timy druheho sledu, no naopak zaknihovali porazky s Northom, Mousesports (ktory su momentalne mega slaby) a Astralisom. Na DH sa dostali az do finale, no ich los bol priaznivy. V skupine mali relativne slaby North, Heroic a Astralis (s novou/slabou zostavou) a aj tak opat prehrali s Northom. V time sa rozohral Kennys, no tu proti nemu nastupi lepsi awpckar ZywOo, takze vyhodu na tejto pozicii G2 straca. Dalej v time vycnieva Hunter, no ostatni 3 hraci momentalne nehraju prilis dobre. Vo finale DH sa dokonca sa z nich nikto nedostal v ratingu ani na hodnotu 1.00. V mapach G2 nema ziadnu extra vyhodu.

TV by mohli vyuzit pravdepodobne nie dobru naladu v time G2. Aj ked vykony TV nie su prilis stabilne, teraz chytili celkom dobru formu, ked na ESL: RtR skoncili 4. Na blaste prehrali iba s timom sAw (velke prekvapenie) a skoncili na delenom 1-2. mieste. Na DH najskor prehrali s NaVi, porazili NIP, ENCE a Heroic, aby potom nasledne v PO prehrali opat s NIP (no NIP su momentalne velmi silny tim). Palebna sila je podla mna priblizne rovnaka ako u G2, no vyrazne vycnieva ZywOo s ratingom 1.28 co je ich najvacsia zbran. ZywOo dokaze niekedy zapasy vyhravat sam, tak dufajme ze bude mat den.

Mapy su viac menej 50/50. Bany budu Train a OP. Pravdepodobne picky TV - Nuke a G2 - Mirage. Decider bude bud D2 alebo Vertigo, kde davam vacsie sance TV.

Mapy, firepower aj forma su viacmenej vyrovnane, takze by som povedal, ze tu mame zapas 50/50, no G2 moze byt otrasena zo spominanej finalovej prehry a pokial by nadviazali na svoje zle vykony z tohto zapasu, tak TV by mal vyhrat. Kurzy by som videl viac v rovine. GL

Tiket



Chat