• Dátum: 13.06.2020
  • Tip: Ano
  • Kurz: 1.9

ŠPANIELSKO: LaLiga - 28. kolo. Hrá sa bez divákov.
V celku sa mi pozdáva hodnota kurzu, že každý tím dá v zápase 1 a viac gólov.
Slávnu FC Barcelonu nemusím ani predstavovať. Ich útočná sila je veľká a takmer nikto neverí, že jeden gól nedajú.
Po koronavírusovej prestávke ale v Portugalskej lige superfavoriti v úvodných zápasov pohoreli. Cez karanténu nešlo dobre ladiť obranu.
Ktovie ako na tom bude obrana Barcelony? Tie dva góly im dokonca v Barcelone už v poslednom zápase Mallorka hodila. Síce prehrala 5:2 ale góly vedia dávať aj Barce. Motivácia obidvoch tímov bude preveliká. Barce ide o titul a určite nepôjdu na Mallorku betonovať. Mallorka sa chce za každú cenu zachrániť. Určite si spočítali, že iba brániť sa s Barcelonov veľmi nevyplatí. Budú vychádzať do protiútokov. Barcelóne aj každý hráč túži streliť gól. Je to nielen sláva ale aj možné výhodné budúce vyjednávanie o plate, alebo prestupe. Barcelóne dali dokonca 2 góly tento rok , Valencia, Real Madrid. Betis. Atletiko Madrid, Espaňol. Po jednom zásahu do bránky Barcelóny si pripísali tento rok Neapol, Getafe. Levamte, Ibiza.
Je dokonca zvažujem, že podám nejaký menší vklad, že v zápase sa dokonca obidve mužstva presadia dvakrát v kurze cez 6. Veď v poslednom zápase sa obidvaja už presadili dokonca na pôde Barcelóny, tak prečo nie dnes na Mallorke? Tá obrana Barcelony nie je až tak nepriepustná ! Z 27 zápasov dostali v lige 31 gólov! Čo je priemer 1,15 na zápas! Aj štatistická matematika nám niečo napovedá. Hráči, útočníci mali dosť času a týždňov, pripraviť sa na deravejšiu obranu Barcelóny! Tú obranu cez koronavírusovú prestávku nešlo dobre ladiť. Radšej menší vklad, že obidvaja sa presadia, ako triasť sa, za maličký kurzík na Barcelónu za veľký vklad. Nevedno, ako sú na tom po prestávke. Ako tá prestávka zamávala s jednotlivými hráčmi a spoluprácou?
Prajem veľa šťastia, zdravia a hodnotné výhry.

Tiket



Chat