• Dátum: 13.06.2020
  • Tip: Team Liquid
  • Kurz: 1.43

Finale lowerbracketu a priznam sa teda, vobec nechapem co tu robi tim ako C9.

C9 ma podla mna svoju slavu uz davno za sebou a tazi iba z toho, ze timy v americkej kvalifikacii su momentalne uplne z formy alebo slabe (Okrem Furie samozrejme). Tim sa uz neda porovnat absolutne s hracmi, ktori tam hrali predtym (autimatic, skadoodle, stewie2k - btw, ten hra prave za liquid a pod) C9 ma komplet novych hracov, ktorych statistiky nejsu v nicom extra vynimocne. Na druhu stranu, bola by chyba nezmienit, ze Floppy a oSee maju urcite potencial a v time vycnievaju. Problemom je vsak JT, ktory hra absolutne otrasne a v podstate v kazdom zapase je vyssie perccento nato, ze jeho hra bude vyrazne horsia ako priemer. Preto sa skoro vzdy hovori, ze C9 hra 4v5 a preto sa celkom cuduje, ze sa dostali az tak daleko. (aj ked je to trocha skreslene, pretoze turnaja sa ucastnilo iba 8 timov). C9 sa celkom rozbehol na ESL : RtR, kde dokazal zahrat dobre vysledky a skoncili na 3. mieste, kedy porazili prave TL (zapas to bol relativne tesny, no treba urcite spomenut to, ze v nom absolutne vyhorel Stewie, spominany JT mal rating 0,75 takze sa hralo v podstate 4v4, ale nehorazne to potahal oSee s motm, co dnes neocakavam). Potom prisiel Blast, kde dokazali prehrat so slabym Triumphom, dalej EG a vyhrali testne nad 100Thieves, ktory hraju rovnako nevyrovnane. V PO najskor vyhrali v OP nad MIBR, co je mimochodom ich najsilnejsia mapa, no nasledne ich MIBR vymazalo 8-16 a 9-16 (rating JT opat iba 0,76). Tu na DH sa im celkom zadarilo, ked porazili EG, GenG a vcera MIBR a tak postupili do finale LB. Dnes, ale predpokladam, ze to bude ich konecna.

TL bol kedysi urcite najlepsi tim, dokonca 4 mesiace v roku 2019 drzali celkove prvenstvo v rebricku, zostava timu sa nezmenila, takze ta sila a zohranost je tam stale, akurat im odisla forma a preto sa prepadli na momentalne 6. miesto. Na ESL vyhrali to co mali, jedinne zavahanie v skupine prislo s timom ENVY, ktore si urcite nedaju do vitrinky, to, ze 2x prehrali s Furiou, ktora je momentalne inde sa dalo ocakavat pricom tie mapy neboli az take nevyrovnane s vynimkou Vertiga. Na DH najskor prisiel pre viac ludi asi sok, ked prehrali s mega slabym Chaos EC, potom znova s Furiou 2-1.. opat slabe vertigo, ale potom uz vysledky 14-16 a 20-22, takze ta vykonnost tam je. No dalsie zapasy uz isli suverenne 2-0 s GenG a MIBR (C9 urcite nie je lepsia ako tieto timy, aj ked MIBR vcera porazili). Firepower potencial je velky, kde to tahaju hlavne Elige s ratingom 1.20, NAF -FLY - 1.18 a Twistzz - 1.09. Mappool je rovnako na strane TL.

Draft : Predpokladaju sa tradicne bany : Train a Mirage, picky v prvom kole C9 - Overpass a pri TL sa to odhaduje tazsie, pretoze hravaju D2/NUKE/INF (vo vsetkych su lepsi) a da sa predpokladat ze z tohto tria bude aj nasledny pripadny decider.

Osobne by som si hral aj vysledok 2-0, lenze odradza ma od toho slabsi overpass TL, kde sa "postarali" o prekvapenie prave s CHaosom. Kto chce moze zahrat aj C9 +1,5 mapy, kde je vyssi kurz, pretoze prave na OP maju podla mna C9 najvyssiu sancu nieco zahrat. Ja to vsak nebudem nijak silit a proste musim predpokladat, ze JT zahra standartne zle a uvidime 5v4 zapas s vysledkom 2-0 alebo 2-1. GL

Tiket



Chat