• Dátum: 13.06.2020
  • Tip: P.Lorenzi
  • Kurz: 1.45


USA - West Coast Pro Series, Tenis muži - dvojhra

Lorenzi Paolo - Draxl Liam 1

V rámci West Coast Pro Series som sa rozhodla zahrať na Lorenziho. Ten má v sezóne bilanciu 44/14 a po korone hrá naozaj výborne. V rámci International Tennis Series bilancia 34/4. Nasledovala séria East Coast Pro Series kde mal bilanciu 4/2 a porazil E.Kinga, M.Redlickeho a Mejiu. Prehral s M.Zverevom a Popkom. Posledné dva dni hral Battle of Bradenton kde vyhral so Shangom a prehral s S.Kordom. Hrá však naozaj výborne a súper čo ho čaká by mu nemal robiť problémy.

Draxl má 18 rokov a v rebríčku je ža 930. a maximum má 559.miesto. Jeho bilancia je tento rok 26/5, keď všetko odohral len na týchto prípravných exhibíciách. Tiež hral International Tennis Series, ale skôr v čase keď na tejto exhibícii končili tí lepší hráči a tak veľká porcia je s podpriemernými hráčmi. Ale teda drží tam bilanciu 24/2 keď dve prehry má s E.Kingom a potom aj s dnešným súperom! Nasledovala East Coast Pro Series kde vyhral s B.Bakerom, R.Smithom, ale prehral s Popkom, M.Zverevom a aj S.Rifficeom.

Jediný vzájomný zápas sa odohral v rámci International Tennis Series a Lorenzi ho teda vyhral 0:4 4:0 4:3. Dnes sa hrajú sety už do 6 a to je jasne lepšia šanca pre Lorenziho.

Tu si teda v pomerne solídnom kurze zahrám veľmi rada Lorenziho, pod 1,4 by som ho isto nehrala.

Tiket



Chat