• Dátum: 12.06.2020
  • Tip: M´gladbach
  • Kurz: 7.27

zdravím tak ja si skúsim jedno prekvapenie na úkor favorita. Slávny Bayern sa stretne s Monchengladbach. Vedú ma k tomu určité veci ktoré rád objasním.
Bayern po pauze šľape ako hodinky. Všetkých 5 zápasov plus jeden pohárový dokázali Bavori vyhrať. Na prvý pohľad jasná vec. Hostia bojujú o ligu majstrov a každé body sa zídu pred koncom súťaže pretože na chrbát im dýcha Leverkusen.
Monchengladbach má po pauze nevyrovnané výkony s bilanciou 2 výhry 2 prehry a 1 remíza. No koniec koncov sú to práve oni ktorý to na Bayern vedia. S posledných 5 rokov Monchengladbach 5 krát dokázal poraziť a z toho 2 krát práve v Allianz Arene. Bayern dokázal vyhrať 4 krát a v jednom prípade sa zrodila remíza. Hrá sa bez divákov takže nečakajme búrlivú atmosféru a to je tiež kladný bod pre hostí. Keďže zostava domácich nebude ideálna to u mňa tiež zavážilo pri tomto rozhodnutí. Nebude hrať Coutinho, Süle a Tolisso pre zranenia z kartového trestu si posedí na tribúne aj Thomas Müller a Robert Lewandowski. Hosťom bude naopak chýbať vykartovaný Plea a Zakaria. I tak si ale myslím, že hostia môžu prekvapiť i keď sa priznám čakám skôr remízu. Ale proste vysoký kurz na hostí ma presvedčil keďže domáci hrali taktiež pohárové stretnutie pred 3 dňami. Tí menej odvážny môžu skúsiť zápas bez remízy kde je tiež krásny kurz na hostí. Ja hrám čistú výhru hostí. Monchengladbach je tím ktorý dokáže ako jeden s mála tímov potrápiť a často aj vyhrať nad šampiónom z Mníchova. Prajem GL všetkým. Opatrne s vkladmi samozrejme, pretože je to predsa Bayern ale aj majster tesár sa raz utne :-) GL

Tiket



Chat