• Dátum: 11.06.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 2.4

Valencijské derby medzi klubmi CF a Levante. Aj keď sa hrá bez divákov, viac verím o miesto v európskych pohároch sa snažiacej Valencii, ktorej patrí aktuálne siedma priečka v ligovej tabuľke.

Zaujímavosťou je, že Levante nebolo schopné svojho silnejšieho mestského rivala na jeho pôde nikdy poraziť, Valencia vyhrala posledných päť domácich zápasov a aj tri z posledných štyroch.

Spolu s Realom a Barcou je Valencia tretím manšaftom tejto sezóny La Ligy, ktorý doma ešte neprehral. Z jej tímu sa mi pozdávajú kurzy na strelcov.

Prvý je kanonier Kévin Gameiro, ktorý v predchádzajúcom vzájomnom súboji s Levante v decembri minulého roku 2x skóroval pri výhre 4:2.

33-ročný francúzsky útočník je v španielskej lige už siedmu sezónu, je dosť efektívny, počas tejto doby potreboval v priemere na jeden gól 150 minút, vo Valencii je druhú sezónu, v La Lige za ňu odohral 52 stretnutí a dal 11 gólov, na jeden musel hrať priemerne 240 minút.

V tejto sezóne ho sužovali zranenia, koncom februára začal dostávať dostatok priestoru v základnej zostave a prišli aj góly, ale v rozbehu ho zastavila koronapauza. Mohol by sa proti hrateľnému súperovi presadiť.

Tiket



Chat