• Dátum: 11.06.2020
  • Tip: Furia eSports
  • Kurz: 1.58

Kurz na tipaci teda riadny scamaz, ale dam si ho aj tak. Hodnotu to asi prilis nema, ale hrat momentalne hocico proti Furii je rovnako nezmysel.

Furia je urcite najlepsi tim z americkej kvalifikacie, tak ako som pisal uz niekolko krat a za nimi daleko nic a az potom ine timy. Ich forma od ESL: RtR je neskutocna. V skratke: na tomto turnaji 6 vyhier v rade a nakoniec az prehra vo finale s GenG. Potom tu na DH v skupine 3 vyhry proti MIBR, TL a CHaos. Nasledne Blast, kde najskor prehrali s MIBR v bo1 zapase, ale potom uz suverenne vysledky 16-8 s GenG, 16-5 s Chaos a uplne lahka vyhra v semifinale opat s GenG 2-0. Finale sa na tomto turnaji nehralo, pretoze kvalifikovali sa vitazi semifinale. Palebna sila timu je dobra a mappool je vynikajuci tiez. Traja hraci z timu drzia rating minimalne 1.19 co je naozaj velmi dobre. Art nezaostava az tak vela a najslabsi hrac timu VINI ma 0.96 co je relativne priemerne hodnotenie.

100T aka 100 Chokers neznasam. Nie ako tim, ale ako stavkar. Musim sa priznat, ze som ich zapas snad nikdy neodhadol spravne a este som na nich nevyhral nic :D.Tak dufam, ze toto bude premiera. Ked som dal na nich, tak chokli uz vyhraty zapas alebo ked proti nim, tak zas hrali vysoko nadprierne alebo outpickli supera na drafte. Myslim, ze tu sa to ale nestane a tak idem proti nim.
Da sa povedat, ze ich hra nie je uplne zla, ale ich vykony su velmi nestabilne. Ale hlavne ich velkou nevyhodou je strasne maly mappool. Dalo by sa povedat, ze hraju v podstate iba 3 mapy Vertigo (ktore ma Furia velmi silne), D2 (od Furie bude urcite ban na tuto mapu) a Train. Na ostatnych mapach je to slabota. V time maju dvoch nadstandartnych hracov - jks a jkeam (ratingy 1.16 a 1.13, takze stale nizsie ako u hracov Furie) a troch povedzme relativne dobrych hracov. Na papieri sa tim javi ako solidny, no hovorim ich problem je vo velmi nevyrovnanych vykonoch. Na ESL zahrali dobre, na blastne naopak vyhoreli a skoncili posledny v skupine. Tu na DH skoncili na 1. mieste v skupine potom co vyhrali nad GenG a Cloud9 a prehrali s EG. Vysledky 100 Thieves su, ale podla mna skreslene tym, ze hraju americku kvalifikaciu, kde su momentalne skoro vsetky timy okrem snad Furie bez formy (TL, MIBR, EG) alebo slabsie (Chaos, Triumph) a aj tak s tymito timami prehravaju.

Mapy su urcite na strane Furie. Draft sa pri 100 Thieves odhaduje tazsie, pretoze obcas zabanuju Overpass a obcas Mirage. (volna mapa bude podla mna pick Furie a tu by mala vyhrat bez problemov). Furia zabanuje obligatne D2 a 100Thieves tak budu musiet picknut Vertigo (to ma ale Furia rovnako silne) alebo Train. Skor si myslim, ze to bude VTG a Train nasledne ostane ako decider.

Firepower, mapy, forma - to vsetko je na strane Furie. Myslim, ze Furia sa urcite bude chciet dostat rovno do Grand Finale a vyhnut sa dalsim zapasom v lowerbracket. Myslim si, ze treba vyuzit formu, ktoru momentalne Furia ma. 3/5 a za 1/5 si este mozno vyskusam aj presny vysledok 2:0. GL

Tiket



Chat