• Dátum: 11.06.2020
  • Tip: MAD Lions
  • Kurz: 2.41

Nebol by som teda povedal, ze budem pisat analyzu prave na ML, pretoze sa mi zdaju celkom overrated, nieco ako ENCE. Dnes vsak zahrali proti Fnaticom fakt dobre a myslim si, ze je skoda nechat tento kurz lezat.

Aj ked NaVi je 1. v rebricku, myslim ze ich forma na tychto online turnajoch nie je boh vie co. Mozeme to sledovat od ESL: RtR, kde ich vysledky a hra zacala zaostavat za ocakavaniami. Do skupiny dostali velmi slabucke timy, da sa povedat 2nd az 3rd tier. Nic ine ako vyhra v skupine sa necakalo. Opak bol, ale pravdou - prehry s timami ako Syman, Hard Legion, Virtus.pro boli da sa povedat sokujuce. Vyhry nad 100pro a Espadou to uz zachranit nedokazali a tak NaVi cuduj sa svete z tejto mega lahkej skupiny ani nepostupilo do playoff. Potom prisiel dalsi turnaj, kde sa trocha zdvihli a dokazali porazit Vitality a NIP, timy ktore teraz celkom slapu, no prehra s ENCE 0-2 ukazala, ze NaVi nie je uplne v pohode. Nasledne v PO prehrali s G2, ktore podla mna nehra momentalne uplne CSko hodne 2. timu v rebricku. Preto teraz musia zabojovat v lower brackete. Najvacsi problem NaVi je hlavne ten, ze cela hra (a aj tim) sa prilis toci okolo ich najlepsieho hraca - Simple- rating 1.30, velka parada. No, ale aj tak sa mi zda, ze simple na tychto online turnajoch nehra az tak bezchybne a preto zacalo NaVi prehravat. NV maju este jedneho nadpriemerneho hraca a to Electronica. V podstate vyhra/prehra zalezi od toho, ako zahraju tito dvaja viacmenej. Zbytok timu je slaby a podla mna ak nezlepsi Perfecto a Flamie svoju hru, tak NaVi nemaju sancu udrzat 1. miesto v rebricku. Boombl4 sa tiez vyrazne zhorsil po tom co sa stal IGL a preto si myslim, ze urcite nie su neporazitelni.

ML ako som spomenul vyssie, sa mi zdali vzdy trocha overrated, do zapasov nastupovali ako keby patria do top5 na CSGO scene. Relativne casto som hral proti nim, vynimocne som si zahral ich vyhru proti Fnaticu vcera, aj ked som tomu prilis neveril a skor som len dufal, ze fnatic nenajde stratenu formu. To som, ale odbocil. Musim priznat, ze ML hraju celkom dobre CS a hlavne niektore mapy maju naozaj zmaknute. Najma teda Mirage a Nuke. Na Blate vyhrali svoju skupinu, co mohol cakat len malokto. Postupne porazili Fnatic, VP, Dignitas a uhrali remizu s Mousesports. (okej hralo sa bo1,takze ich sanca na vyhru v zapase bola vyssia). Tym sa im podarilo postupit hned do semifinale, kde ale zahucali s ENCE (podobne prehypovany tim). Na DH potom zacali, nejak tak ako som od nich ocakaval (neveril som, ze udrzia taky overrated status) a to prehrami s BIG a Complexity. V tretom zapase skupine porazili MS - ti su, ale naozaj uplne mimo a tak si zabezpecili PO spot. Tam porazili TS (opat som hral proti ML, no u TS totalne vyhorel ich awpckar, takze sa hralo 5v4, tym nijak nechcem znehodnotit ich vykon), vcera Fnatic a tak ich dnes caka svetova jednicka. Velkou vyhodou ML mi pride ich stabilna hra a vyrovnani hraci, ich IGL uz sice zaostava, ale nie je to az taka bieda. Ich hra sa teda netoci okolo 2 silnych hracov ako to je u NaVi.

Dalsiou vyhodou mi pride relativne dobry mappool oproti NV. Aj ked draft moze byt zaujimavy, aj ked bany asi ostanu standartne - OP a Vertigo. ML pickne urcite Mirage / Nuke a NaVi najskor D2 a potom by sme mohli ako decider vidiet Nuke - co by tipu urcite pomohlo. Pokial si vsak Navi pickne train, tak decider ostane asi D2 - to bude ten horsi pripad.

Vela ludi bude hrat pravdepodobne NaVi, ale ja pojdem proti prudu pretoze kurz na ML sa mi paci a favoriti sa uz velakrat popalili (vid Faze proti BIG). Vklad len nieco menej ako stred, pretoze ked hra v zapase tim, ktory ma vo svojom logu nazov stavkovej kancelarie, tak to moze dopadnut hoci ako. Bezpecnejsia moznost je hrat iba hdp +1,5 mapy, no ja si dam cistu. GL

Tiket



Chat